Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka

Mega Paczka Przyśpiewek i efektów do PesEdit Patch!

<< < (3/6) > >>

kodyr2:
Brakuje mi tutaj przyśpiewek dla zespołu Boca Juniors, ale mimo to świetny zestaw :)

robsonnn:
Gram na PES Edit Patch, wgrałem gameplaya do głównego folderu z PESem, a przyśpiewki do folderu gamplaya, ale ich nie słychać, tylko standardowe. W czym problem ?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGram na PES Edit Patch, wgrałem gameplaya do głównego folderu z PESem, a przyśpiewki do folderu gamplaya, ale ich nie słychać, tylko standardowe. W czym problem ?

--- Koniec cytatu ---
Musisz je podpisać w "chants.ini". ID drużyn (te numerki na początku) możesz wziąć z PES Editora by wild (dział narzędzia)

robsonnn:
To też zrobiłem wcześniej, podmieniłem ten plik chants.ini. A nie ma różnicy czy grę odpalam z pliku PES2012 - gameplay run czy ze zwykłego PES2012.exe. Mam wrażenie, że gameplay nie działa w ogóle. Wcześniejsze przyśpiewki wrzucałem normalnie do kitservera i było git. Ma ktoś inny pomysł dlaczego nie śpiewają ? 

robsonnn:
Np. w zakładce mecz&grafika wyłączone mam opcje powtórek spalonych i fauli, jednak i tak podczas meczu się pojawiają. Dlatego wnioskuję że ten gameplay mi nie działa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej