Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
Mega Paczka Przyśpiewek i efektów do PesEdit Patch!
sstachu1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWejdź w folder "Gameplay Tool" i otwórz "chants.ini". Tam gdzie masz home i away zmień sobie głośność (Ja mam home=10 i away=6) ;)
--- Koniec cytatu ---
dzieki za odp lecz...kolego
chodzi o to, ze na meczach wyjazdowych w "BECOME A LEGEND" spiewaja tylko moi NON STOP ( Tak jakbym kazdy mecz gral u siebie "rozumiesz").
Szukalem na forach i natknalem sie na wypowiedz ANGO:
Yes you need Jenkeys tool. All chants are in mp3 format, the gameplay tool support this format. (JA MAM W FORMACIE ADX.) I pewnie tu jest chaczyk.
trafilem na jeszcze cos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Download these file and otherwrite the Effect folder in your Data folder of your gameplay tool.Then go back to the folder Gameplay tool and open the chants document. If you see the line [effect map], write these lines under it after you deleted the old lines:
goal = Data\Effect\goal_1.mp3
goal = Data\Effect\goal_2.mp3
goal = Data\Effect\goal_3.mp3
goal = Data\Effect\goal_4.mp3
goal = Data\Effect\goal_5.mp3
miss_goal = Data\Effect\miss_goal1.mp3
miss_goal = Data\Effect\miss_goal2.mp3
miss_goal = Data\Effect\miss_goal3.mp3
miss_goal = Data\Effect\miss_goal4.mp3
miss_goal = Data\Effect\miss_goal5.mp3
foul = Data\Effect\foul_1.mp3
foul = Data\Effect\foul_2.mp3
foul = Data\Effect\foul_3.mp3
foul = Data\Effect\foul_4.mp3
foul = Data\Effect\foul_5.mp3
foul = Data\Effect\foul_6.mp3
foul = Data\Effect\foul_7.mp3
foul = Data\Effect\foul_8.mp3
link do tego watku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Sanktis90:
sstachu1 ten link co dałeś z Efect. to co to jest dokładnie ??? i niech ktoś napisze czy każdy tak ma że w Become a legend gdzie by nie grał to słyszy tylko swojej drużyny przyśpiewki ? bo nie wiem czy go ściągać ...
MichW:
sstachu1 przecież napisałem do ciebie co masz dokładnie zrobić. Daj głośnie przyśpiewki "Away" i sprawdź :P
Sanktis90:
MichW mam do ciebie pytanko jak jesteś ogarnięty z tymi przyśpiewkami to powiedz mi opłaca się je ściągać ??? i do czego jest ten program tool ??? bez niego mi nie będą działać te przyśpiewki ?
Sanktis90:
Gdzie mam te przyśpiewki wkleić to Date? jak w Pes nie ma tego folderu ;/ nic tu nie rozumiem z tym programem tool ;/ niech ktoś napisze raz po razie jak to mam zrobić :( plisss
Nawigacja
[#] Następna strona