#8, Turniej na ''+''
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEJuż po turnieju w Warszawie, mogę powiedzieć że wypadł on świetnie dla całej Łodzi, a szczególnie dla ŁKS`u.
Niestety trochę mniej dla mnie, nie strzeliłem żadnej bramki, ani nie miałem udziału przy żadnej z 2 które wpadły.
Tak jak już powiedziałem, tylko dwie bramki zadecydowały o tym, że wygraliśmy pierwszy turniej ''o pietruszkę''
Można jednak być zadowolonym z naszej gry, dużo utrzymywania się przy piłce, dużo gry kombinacyjnej, z tej mąki
może być chleb, powiedział na po turnieju nasz szkoleniowiec Andrzej Pyrdoł. To na pewno miłe słowa dla piłkarzy.
Pierwszy mecz zagraliśmy z drużyną, dzięki której zostaliśmy w szeregach T-Mobile Ekstraklasy, z Polonią Warszawa.
Wygraliśmy 1-0 po bramce z ponad 25 metrów, naszego środkowego obrońcy, Michała Łabędzkiego. Kolejny mecz
był meczem Derbowym. Niestety tylko na remis, chodź to my byliśmy zespołem przewarzającym.
Ostatnim meczem, który zadecydował o wygranym Pucharze, był mecz z faworytem Turnieju, Legią Warszawa.
Wygraliśmy ten mecz ponownie 1-0, znów bramka z dystanu dała nam wygraną, tym razem strzelił ją Maciej Iwański.