Ja już nie wiem o czym ten topic jest:) Za dużo chyba jak dla mnie tego wszystkiego
Przygody ŁKSu, przygody Saganowskiego, przygody reprezentacji i jakieś konkursy
Musisz popracować nad opisami, bo np ostatni opis meczu woła o pomstę do nieba i szczerze powiedziawszy, odechciało mi się tu wchodzić. Nie mówię tu abyś rezygnował z pomysłów, ale chyba lepiej skupić się na jednym i zrobić to porządnie. Przykro mi to mówić, ale z wielkim trudem czyta mi się te twoje newsy...
Skąd ty go wytrzasnął ?! Ten trener to jakiś pionek
W sumie to nawet go trenerem nie można nazwać, bo chyba nie ma nawet porządnej licencji trenerskiej. Bliska mi Zawisza Bydgoszcz pod jego wodzą niby wygrała kilka spotkań, ale grali słabo i bez polotu. A z Pogonią to miał problemy by awansować z IV ligii. Fartem wygrał w barażach. Z Bełchatowem też się męczył w 2giej lidze, i dopiero kiedy drugim trenerem został Leńczyk to awansowali. U ciebie został selekcjonerem reprezentacji?! Wstyd dla Polski, wstyd dla PZPNu.
PS. Canal +: "Teraz pytanie osobiste (...) mam nadzieje, że udzieli pan na nie odpowiedzi." - "Co Pan jada na obiad" - Nie ma to jak pełen profesjonalizm...