Przecież sam sobie odpowiedziałeś w pierwszej części swojej wypowiedzi
Ja już widzę po screenach, że to będzie to samo... trailer mnie zachęcił do kupna, screeny podziałały całkiem odwrotnie. Gampeplay pokaże, że to właściwie ta sama gra.
Od zapowiedzi do realizacji jest długa droga, w zapowiedziach miał być nowy silnik, a tego zapewne nie będzie, więc jak mogę podjeść do innych "obiecujących" zapowiedzi.
przecież to nie Konami pisało o nowym silniku, to jakieś pobożne życzenia były
grafika jest ważna ale w grach piłkarskich (jak dla mnie) ma doprawdy znaczenie drugorzędne. To chyba zależy od tego czy jesteś maniakiem czy nie. Jeśli jesteś fanatykiem wiesz, że będziesz grał w tę grę rok i już po miesiącu grafika ci się totalnie opatrzy, nie będziesz zwracał na nią w ogóle uwagi , liczyć się będzie gameplay.
I to na nowościach w nim osobiście się koncentruje. A co zapowiedziano? Balans obrona -atak. Zwolniony, realistyczny drybling. Manual. Manual kur.wa manual, wreszcie !
czy to nie rewolucja w serii?
co zapowiadano w PES 2012? nowe animacje w dużej liczbie? Są. Możliwość kontrolowania dwóch piłkarzy na raz? Jest i dobrze działa. Bardzo dobrze grające formacje? Działa.
Dlaczego jesteś złej myśli wiec?