Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

<< < (19/19)

dealbrooklyn:
mam 4 z uwagi na turnieje 2vs.2

a to że się zużywają to kwestia użytkowania a nie słabej jakości wykonanie...
mam również oryginalnego od x360, ps2 i ps3 pod pc

grałem również logitechami które poleciłeś i mi osobiście nie przypadają do gustu wygląd, kształty do wykonania się nie przyczepię bo jest git.

pady które poleciłem są dobrze zrobione i ja nie mam z nimi żadnych problemów mam je już sporo czasu i są jak nowe... za tą cenę te pady są naprawdę chyba najlepsze a wiem bo miałem sporo padów w przedziale 40-50zł

muszę sobie dokupić 3 pady od ps2 i będzie wtedy duży wybór jak kumple się zejdą i nie będzie problemu z wyborem ^^ bo kupić 3 pady od x36 lub ps3 to masakra - mi osobiście szkoda wydać takiej kasy ;]

jeśli miałbym tak naprawdę polecić to jeśli ktoś lubi grę na konsolach szczególnie od sony pad ps2+ przejściówka (70zł+15) bo ten od ps3 z uwagi na dolne przyciski mało mi przypada go gustu i co gorsza na pc jest strasznie drogi ;]

mateusz9966:
no tak zapomniałem o oryginalnych padach do ps2.. lecz dla mnie to one trochę za małe są. Wracając do padowskiego plebsa to ja najczęściej miałem problemy z pękającymi gumkami no i analogiem, nie bd kwestionował tego że ktoś z jakiejś słabej firmy ma pada i jest zadowolony bo może faktycznie trafił na dobry egzemplarz ;) w logitechu rumblepad2 dziwne są te kwadratowe obwódki wokół analogów o płynnych kształtach
Jednak że opinia zależy także od tego kto, i na jak wykonany pad trafił, pamiętam kuzyn miał/ma jeszcze pada z manty, wykonany świetnie, b duży i ciężki z wejściem usb i wbudowaną przejściówką do konsoli ale za cholerę nigdy nie umiałem tego modelu znaleźć

MaddiMNagic:
Najgorsze i tak jest to, że jak jest do dupy pad to się ręce ześlizgują z gałek, szlag mnie trafia.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoze taki offtop ale zapytam bo moze jest tu gdzies watek o padach i opinie o nich nie znalazlem a chetnie bym poczytal

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

najlepszy do play-a i x-a

mateusz9966:
jak się ma części po starych padach to nie ma problemu:) można gałkę wymienić.. a temat.. hmm najlepszy wpis z tymi kantami biurka;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej