Dział Ogólny > PES 2013

Drugi trailer z E3, wszystkie stadiony LaLiga w PES 2013!

(1/19) > >>

newsman:

Dziś został udostępniony drugi trailer z targów E3 w Los Angeles. Teraz w filmiku  mamy pokazanych wiecej fragmentów z gameplay'em. Najbardziej widoczną zmianą, która powinna ucieszyć wszystkich fanów, to poprawiona gra bramkarzy. bronią oni teraz fantastycznie!

Oto wspomniany trailer, szczególna uwagę zwróćcie na nurkowanie Terrego od 3:52, wygląda prze zabawnie.;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Drugą ważna informację tego dnia jest fakt, ze w PES 2013 będziemy mieli dostępnych 20 stadionów LaLiga!! Prawdopodobnie zostaną one dodane jako darmowe DLC wydane zaraz po premierze.

pesleague.pl

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

madridista1400:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszczególna uwagę zwróćcie na nurkowanie Terrego od 3:52, wygląda prze zabawnie.;)

--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobrze pamiętałem ten moment. Utkwił mi w głowie. Ktoś w KONAMI też to musiał zapamiętac. Proszę:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ukassiu:
Dlatego właśnie napisałem by go nie przegapić, ciekawie to wygląda. Do tego Ci bramkarze. Zapowiada się niezły PES, który prawdopodobnie będzie ostatnim przed "nową serią" z nowym silnikiem.

mpoesp:
I tak zaraz wejdą narzekacze i będę pisać jakie to drewnianie itp. :)

A więc narzekanie czas zacząć! Start!

Kusmier1215:
ahhh ten charakterystyczny dla Xaviego obrót  ;D i blokująco - latający Terry ;D no i bramkarze w końcu na +

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej