Dział Ogólny > PES 2013
Kolejny trailer z E3!
$RMF$:
czemu nie zacytowałeś całości odnoście biegania po ścieżkach ?? Gra powinna pozorować przypadek tu z góry widać co i jak, jestem wręcz pewny że po kilkunastu meczach będziemy znali na pamięć gdzie w danym sektorze piłkarze się "wystawiają"
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELink do filmiku poprawiony,
--- Koniec cytatu ---
spoko ;)
mateusz9966:
Czy jest coś wg państwa co może w tej grze zaskoczyć? tj czy konami może coś zrobić co by nas graczy zarówno tych optymistycznych jak i pesymistycznych (realiści) zaskoczyć czymś co by sprawiło iż ta gra bd tak wybitna jak swego czasy ISS, czy też pozwoli dogonić i zdystansować fifke..? nie chodzi o triki z afryki czy licencje.. gameplay-wiadomo. lecz co poza tym?
Artur 7:
no wiesz takie cos o czym mowisz zobczylem juz w 12 a byl to poziom AI pc (poziom Super Star) nigdy nie uwazalem ze komp moze grac tak dobrze i madrze jak drugi czlowiek ktory ze mna gra a tu prosze - zaskoczyłem sie :) Na takie wieksze zaskoczenia bd czekal oby do PES 14 jak wejdzie nowy silnik na razie nie bd plakal i czekam na 13 jak od kilkunastu lat na nowego PES-a ;)
olmajti:
hmmmmmmm. nooo powiem tak. jeśli rzeczywiście bedzie full manual to będą musieli konkretnie poprawić bramkarzy. z tego co pokazali że niby to wygląda lepiej al to chyba jeszcze nie to. no i obrona. tego się najbardziej boje. a mogą to nie źle zepsuć. jakoś nie za bardzo mnie przekonuje 'response defending'. jeśli tego nie dopracują to może się okazać że w grze będzie za dużo fuli, albo słabsi obrońcy nie będą w stanie zatrzymać troche lepszych napastników, a nie o to w footballu chodzi... jak na razie nie jest źle, ale poczekamy zobaczymy
Nawigacja
[#] Następna strona