Dział Ogólny > PES 2013

Kolejny trailer z E3!

<< < (5/20) > >>

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKONAMI podąża w dobrym kierunku, ale oprócz drewnianych ruchów zawodników martwi mnie jeszcze jedna rzecz. Kiedy piłkarz zostaje minięty przez tego, który posiada piłkę, nie stara się od razu dalej walczyć o nią, tylko zostaje w miejscu, spogląda gdzieś w bok, a dopiero potem decyduje się biec za zawodnikiem. Przykład: 2:05 - 2:16.

--- Koniec cytatu ---
tak wlasnie w obecnej czesci to jest ten bol dlatego nieraz obroncy sa mijani jak tyczki

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa PESEDIT pojawiła się informacja, że jakiś gość, który był na targach E3 napisał na Twitterze, że DEMO PES 2013 ma wyjść w lipcu. Ciekawe czy to prawda

I jeszcze ma być Copa Libertadores w Master League!!!
Potwierdzenie: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

Bardzo wątpię w to, że demo PES 2013 pojawi się w lipcu. Cieszę się, że będzie można pograć np. Americą w Master League. :)

Mrkuba:
"Tym razem pełną kontrolę dostajemy defaultowo. Komu się nie spodoba, ten będzie mógł sobie przywrócić w opcjach pomoc automatu"
to mi się najbardziej nie podoba w tym pesie

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"Tym razem pełną kontrolę dostajemy defaultowo. Komu się nie spodoba, ten będzie mógł sobie przywrócić w opcjach pomoc automatu"
to mi się najbardziej nie podoba w tym pesie

--- Koniec cytatu ---

No tak, bo najlepiej dać wszystko automatycznie, żeby dzieci sobie mogły poradzić, i łatwiej bramki strzelać, nie?

Co do newsa z Gamezilli, to po tym co napisali mam pewne wątpliwości czy oni faktycznie grali w tego PESa. To co napisali dało się wywnioskować z tych 3 trailerów...

Co do dema, to tak, będzie w lipcu. Konami wspominało już wcześniej, że demo wyjdzie "na lato", także bardzo prawdopodobne, że będzie w lipcu, a drugie demo w wrześniu.

longfly:
i gdzie tu problem?????????? dalej mozna do woli ustawiac wspomaganie tak ze prawdziwi "miszczowie i profesorowie pesa' beda mogli pokazac ze nie sa dzieecmi i nie maja mleka pod nosem :D

dac ludziom swobode to zle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej