Dział Ogólny > PES 2013
Kolejny trailer z E3!
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKONAMI podąża w dobrym kierunku, ale oprócz drewnianych ruchów zawodników martwi mnie jeszcze jedna rzecz. Kiedy piłkarz zostaje minięty przez tego, który posiada piłkę, nie stara się od razu dalej walczyć o nią, tylko zostaje w miejscu, spogląda gdzieś w bok, a dopiero potem decyduje się biec za zawodnikiem. Przykład: 2:05 - 2:16.
--- Koniec cytatu ---
tak wlasnie w obecnej czesci to jest ten bol dlatego nieraz obroncy sa mijani jak tyczki
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa PESEDIT pojawiła się informacja, że jakiś gość, który był na targach E3 napisał na Twitterze, że DEMO PES 2013 ma wyjść w lipcu. Ciekawe czy to prawda
I jeszcze ma być Copa Libertadores w Master League!!!
Potwierdzenie:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Bardzo wątpię w to, że demo PES 2013 pojawi się w lipcu. Cieszę się, że będzie można pograć np. Americą w Master League. :)
Mrkuba:
"Tym razem pełną kontrolę dostajemy defaultowo. Komu się nie spodoba, ten będzie mógł sobie przywrócić w opcjach pomoc automatu"
to mi się najbardziej nie podoba w tym pesie
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"Tym razem pełną kontrolę dostajemy defaultowo. Komu się nie spodoba, ten będzie mógł sobie przywrócić w opcjach pomoc automatu"
to mi się najbardziej nie podoba w tym pesie
--- Koniec cytatu ---
No tak, bo najlepiej dać wszystko automatycznie, żeby dzieci sobie mogły poradzić, i łatwiej bramki strzelać, nie?
Co do newsa z Gamezilli, to po tym co napisali mam pewne wątpliwości czy oni faktycznie grali w tego PESa. To co napisali dało się wywnioskować z tych 3 trailerów...
Co do dema, to tak, będzie w lipcu. Konami wspominało już wcześniej, że demo wyjdzie "na lato", także bardzo prawdopodobne, że będzie w lipcu, a drugie demo w wrześniu.
longfly:
i gdzie tu problem?????????? dalej mozna do woli ustawiac wspomaganie tak ze prawdziwi "miszczowie i profesorowie pesa' beda mogli pokazac ze nie sa dzieecmi i nie maja mleka pod nosem :D
dac ludziom swobode to zle
Nawigacja
[#] Następna strona