Dział Ogólny > PES 2013

Kolejny trailer z E3!

<< < (6/20) > >>

mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEi gdzie tu problem?????????? dalej mozna do woli ustawiac wspomaganie tak ze prawdziwi "miszczowie i profesorowie pesa' beda mogli pokazac ze nie sa dzieecmi i nie maja mleka pod nosem :D

dac ludziom swobode to zle

--- Koniec cytatu ---

od kiedy gra video to hmm życie? lub styl życia.. wybacz ale tak to zabrzmiało
Ja zawsze byłem przekonany że gra video to tylko rozrywka..tylko

MaddiMNagic:
Jaram się Player ID

$RMF$:
Oby z Pesem nie było tak jak z Fifą gdzie od płaczu dzieciarni jaka to gra jest trudna, i nowym system obrony nie do ogarnięcia wprowadzili zmiany w paczu, że w tej chwili to ja grając na nowej obronie czuje jakbym grał na starej.

gredo:
Nie czarujmy się, że go "doszlifują" przed premierą bo co roku jest to samo, powiem tak jestem za Pesem gram w niego co roku od 2009 i to co mnie wkurza to jeb#$@ animacje biegu no to woła pomstę do nieba, animacja biegu co wg mnie jest kluczowym elementem gry, żeby była płynna nie przeskakiwała, a wiemy jak to wyglądało w Pes 2010, 11, 12  zacinanie się, przeskakiwanie itp. to mnie tak wk#$% i zniechęca to Pesa, ale gram w niego dalej chociaż z edycji na edycję coraz rzadziej. I w gameplayu z trailerów widać, że animacje dalej nie są płynne!!!, że dalej "skaczą" i wiem, że tego nie poprawią!!! Oczywiście, że zagram w demko a potem w całą wersję:) ale na rewolucję i płynność trzeba poczekać do pes 2014 na nowym silniku no chyba, że też to spied$#$%# Mrugnięcie

mpoesp:
Jebać gameplay! Animacje biegu najważniejsze! A co! Nie będzie dobrych to w tym roku nie gram w PESa! A co!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej