Dział Ogólny > PES 2013
Kolejny trailer z E3!
longfly:
skoro iles edycji w kolko jest to samo to oczywistym jest ze wnerwia a gameplaj co roku ma byc rewolucyjny ale dzieki staremu silnikowi jest to szlifowanie tego samego porysowanego diamentu z licznymi skazami. Sa ludzie ktorzy w ciemno kupia wszystko tyle ze co roku mozna by dac ta sama zapowiedz o poprawie gameplaju animacji obrony kiwania i ogolnie by pasowalo a jak wiemy w praniu wychodzi to srednio. Jak poprawia jedno wsadza jakis gowniany inny bug jak bramkarzy.
Mam prawo wymagac i chciec najlepszej gry a nie rzygac z zachwytu nad tymi samymi obietnicami a zamykac oczy nad niepoprawionymi sprawami.
Jakby liczyl sie tylko gameplaj wypuscili by biegajace kreski albo kulki w 3d
gredo:
Właśnie o to chodzi, że podstawowa rzecz jak animacja biegu jest zwalona, to tak jak mieć super furę naszpikowaną bajerami gpsem, elektroniką, skórami i innymi pierdołami, a gdy naciśniesz gaz to zamiast to jechać to ledwo pierdzi, czyli podstawowa rzecz i nie działa jak należy!!!! Konami nie poprawiła tego od lat bo tego nie mogą zrobić (ograniczenia silnika?) albo nie potrafią, dlatego wątpię, żeby 13 wywarła na mnie jakieś wrażenie bo mogą pododawać Player ID, Full Manual Shooting @ Passing itp... (bardzo dobrze, że dodają nowe elementy) ale nie potrafią naprawić elementu jakże cholernie ważnego w tej grze jak płynne animacje!!!! Oczywiście nic nie przesądzam zagram w demko to się okaże czy miałem racje na razie za mało danych by móc twierdzić, że gra nie zachwyci. Trzymam kciuki aby Pes 13 wypalił i był rewolucją:)
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
gredo:
Wszystko ładnie pięknie zobaczymy jak wyjdzie w praniu...tzn. graniu;)
Palacio:
Już to gdzieś pisałam więc jeśli Player ID się sprawdzi to FIFa będzie daleko w tyle nawet ze swoimi super animacjami.
Nawigacja
[#] Następna strona