Dział Ogólny > PES 2013

Kolejny trailer z E3!

<< < (10/20) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo tak, bo najlepiej dać wszystko automatycznie, żeby dzieci sobie mogły poradzić, i łatwiej bramki strzelać, nie?

--- Koniec cytatu ---
Uspokój się, bulwersujesz się w tym temacie tak, że Ci zaraz żyłka pęknie.
Niektórzy wolą dla rozluźnienia pograć sobie w PES'a na automatycznych ustawieniach, nikt im tego nie zabroni. Ja też chciałbym, aby była możliwość wrócenia do automatu.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUspokój się, bulwersujesz się w tym temacie tak, że Ci zaraz żyłka pęknie.
Niektórzy wolą dla rozluźnienia pograć sobie w PES'a na automatycznych ustawieniach, nikt im tego nie zabroni. Ja też chciałbym, aby była możliwość wrócenia do automatu.

--- Koniec cytatu ---
Przecież będzie taka możliwość więc o co ci chodzi.

Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUspokój się, bulwersujesz się w tym temacie tak, że Ci zaraz żyłka pęknie.

--- Koniec cytatu ---

no ale to powinno być dostępne tylko offline imo. Chcesz pograć z cpu czy z kolegami na kanapie- proszę.

ale online to powinno być jakimś wyzwaniem, po to się przecież gra w gry online- by się sprawdzić.

Ktoś w takim razie powie, że chce by online móc pograć sterowaniem dwuprzyciskowym - Fifa takie coś ma. Przecież nie na tym to powinno polegać

Offline powinien być możliwy do ustawienia jak chcesz , sieć powinna wymagać jakichś umiejętności

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
no ale to powinno być dostępne tylko offline imo. Chcesz pograć z cpu czy z kolegami na kanapie- proszę.

ale online to powinno być jakimś wyzwaniem, po to się przecież gra w gry online- by się sprawdzić.

Ktoś w takim razie powie, że chce by online móc pograć sterowaniem dwuprzyciskowym - Fifa takie coś ma. Przecież nie na tym to powinno polegać

Offline powinien być możliwy do ustawienia jak chcesz , sieć powinna wymagać jakichś umiejętności

--- Koniec cytatu ---
wystarczy by online przed meczem bylo ustalenie i wybor kto jak gra i zaden problem albo osobne ligi

mateusz9966:
Popieram Pana Orson, dobra myśl, szkoda że tego się nie wprowadzi do PESa ja mam duuże problemy z nauczeniem się fuul manuala.. no ale długie lata grałem ze wspomaganiem i tu się dowiedziałem jakiś czas temu że jest manual.. ale nie ważne.. myśl Pana Orson'a jest całkiem fajna.. niestety nic z tego ponieważ konami nie wesprze tego ze względu że wiele ludzi kupuje tego pesa tylko po to by grać online

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej