Dział Ogólny > PES 2013

Kolejny trailer z E3!

<< < (11/20) > >>

Orson:
no bo przecież jak dodadzą manuala bez możliwości wyboru przeciwnika TYLKO z takimi ustawieniami to wszystko pójdzie na marne :(

dlatego się bardzo cieszę , że Seabass odszedł a przyszedł ktoś nowy - "Szczupak" ("Seabass - znaczy Szczupak) popełniał takie proste i niewytłumaczalne błędy, pewno by twego nie zrobił , tu jest nadzieja

powiem wam tak- grałem w Fife przez dwa lata na manualu. Sprawa wygląd tak:zabawa jest nieziemsko wciągająca , gra zmienia całkowicie oblicze. Np taka Fifa na manualu a na asystach to DWIE RÓŻNE GRY. Nie da się grać na pałę, trzeba patrzeć gdzie się podaje, jest wolniej taktycznie, nie ma chaosu.

Tyle, że jest trudno (i dobrze) -gdyby wiec przyszło komuś zagrać na asystach z kimś na manualu to ten drugi miałby dużo gorzej. Jeden grałby bardzo szybko, drugi nie dałby rady (jesli mowa o graczach z podobnym skillem ) - dlatego cały nowy ficzer pesa- manual- zostałby zepsuty.

longfly:
a ja pamietam pesa bez manuala i nikt sie nie klocil teraz gram na tych 2 kreskach bo dla mnie to najbardziej wybalasnowane jak w starszych czesciach.

Dla mnie konami zamordowalo bodajze 10le  oprocz gameplaju menu wygladaly jakos  koszmarnie te czarne plansze;/

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno bo przecież jak dodadzą manuala bez możliwości wyboru przeciwnika TYLKO z takimi ustawieniami to wszystko pójdzie na marne :(

dlatego się bardzo cieszę , że Seabass odszedł a przyszedł ktoś nowy - "Szczupak" ("Seabass - znaczy Szczupak) popełniał takie proste i niewytłumaczalne błędy, pewno by twego nie zrobił , tu jest nadzieja

powiem wam tak- grałem w Fife przez dwa lata na manualu. Sprawa wygląd tak:zabawa jest nieziemsko wciągająca , gra zmienia całkowicie oblicze. Np taka Fifa na manualu a na asystach to DWIE RÓŻNE GRY. Nie da się grać na pałę, trzeba patrzeć gdzie się podaje, jest wolniej taktycznie, nie ma chaosu.

Tyle, że jest trudno (i dobrze) -gdyby wiec przyszło komuś zagrać na asystach z kimś na manualu to ten drugi miałby dużo gorzej. Jeden grałby bardzo szybko, drugi nie dałby rady (jesli mowa o graczach z podobnym skillem ) - dlatego cały nowy ficzer pesa- manual- zostałby zepsuty.

--- Koniec cytatu ---
nie wydaje mi się że jak zderzą się dwaj zawodnicy o podobnych umiejętnościach, to ten co gra na manualu nie dał by rady. zacznimy od tego że jeśli ktoś gra bez wspomagania to znaczy że mu się gra lepiej w ten sposób. full manual play to była kwestja czasu. rzecz naturalna jak ewolucja. od premiery ISS2 i 8. kierunków biegania piłkarzy minęło już za dużo czasu. ta opcja powinna zostać wprowadzona wcześniej.

tak przy okazji. nie siejmy defektyzmu. Bassy (Strzępielowate) są zaliczane do okoniowatych a nie szczupakowatych :P

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież będzie taka możliwość więc o co ci chodzi.

--- Koniec cytatu ---
O co mi chodzi? Czytałeś to co napisałem?

mateusz9966:
mi brakuje strzałek jakie można było ustawić w którą strone miał biegać zawodnik

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej