Dział Ogólny > PES 2013

Kolejny trailer z E3!

<< < (16/20) > >>

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle co wam da demo?? o.O po co się na to napalacie.. nie było wersji pesa kiedy pełne wydanie przypominało demo.. przykład PES 2012 gdzie demo było dużo lepsze, historia powtórzy się i tym razem.

--- Koniec cytatu ---

ten dalej swoje. Skończ już idioto...

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten dalej swoje. Skończ już idioto...

--- Koniec cytatu ---

Spokojnie, kolega chyba jeszcze nie ochłonął po meczu z Ruskimi ;) 

The_Wraith:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten dalej swoje. Skończ już idioto...

--- Koniec cytatu ---

Albo nie ochłonął po kolejnej porażce w FIFE na amatorze :D

Nie no, nie hejtujcie, zanim nie zagracie, bardzo proszę.
Do 2012tki nie ufałem Konami, ale grając czy w demo czy już w pełniaka PESA 2012 przekonałem się, że w końcu zaczęli iść w dobrym kierunku i 2012tka już była bardzo dobra, takie 8+/10. A teraz po trailerze i informacjach jestem prawie przekonany, że 2013tka będzie kawałkiem dobrej piłki.
Trzeba czekać na demo i wtedy się okaże, ile było prawdy w słowach Masudy, a ile koloryzowania.
Silnika (jeszcze) nie będzie w tej części, ale ok, 2014 zapewne go otrzyma.
Wiele świetnych animacji
Bramkarze bronią jak w transie - podziw, że w koncu się za to zabrali
Gameplay fajny

Czego chcieć więcej, prócz licencji

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAlbo nie ochłonął po kolejnej porażce w FIFE na amatorze :D

Nie no, nie hejtujcie, zanim nie zagracie, bardzo proszę.
Do 2012tki nie ufałem Konami, ale grając czy w demo czy już w pełniaka PESA 2012 przekonałem się, że w końcu zaczęli iść w dobrym kierunku i 2012tka już była bardzo dobra, takie 8+/10. A teraz po trailerze i informacjach jestem prawie przekonany, że 2013tka będzie kawałkiem dobrej piłki.
Trzeba czekać na demo i wtedy się okaże, ile było prawdy w słowach Masudy, a ile koloryzowania.
Silnika (jeszcze) nie będzie w tej części, ale ok, 2014 zapewne go otrzyma.
Wiele świetnych animacji
Bramkarze bronią jak w transie - podziw, że w koncu się za to zabrali
Gameplay fajny

Czego chcieć więcej, prócz licencji

--- Koniec cytatu ---

ale czego ty oczekujesz. i tak pełna wersia bendzie słaba, bo demo bendzie lepsze i nie bedzie strzałek. i bandazuw nie bendzie. to bendzie słaby pes, nie ludzcie się...

Jakby ktoś nie zrozumiał to jest sarkazm. Post w stylu mateusza

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale czego ty oczekujesz. i tak pełna wersia bendzie słaba, bo demo bendzie lepsze i nie bedzie strzałek. i bandazuw nie bendzie. to bendzie słaby pes, nie ludzcie się...

Jakby ktoś nie zrozumiał to jest sarkazm. Post w stylu mateusza

--- Koniec cytatu ---
niestety masz za mala wiedze i doswiadczenie by sie wypowiadac na temat rzeczy z którymi nie miałeś styczności-strzałki lepszy uklad plansz ze statystykami , przywileje korzysci czy odkladanie kartki przez sedziego-- gładkimi tekstami nie nadrobisz ponad 10 lat serii wiec zwyczajnie sie osmieszasz. Mozna  tego nie komentować

ale

jesli krytykujesz ze ktoś wyciąga wnioski bo demo faktycznie w 2012  różnilo sie gameplajem w opinii wielu było lepsze-- to jesteś  jakis nierozgarniety. toczysz tu jakies wojenki jakby to bylo twoje cale zycie. Wiec to ja zapytam ile masz lat jak 14 to wiele by tlumaczylo...................teraz to sie nazywa troll

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej