Dział Ogólny > PES 2013
Kolejny trailer z E3!
Patryk19210:
To te patche konami chyba zrobily z 12 gre monotonna , jakbym gral caly czas na slowmotion naprawdę albo moj pc nie ogarniał albo mam omamy ale coraz to nowym patchem umnie pes chodzil coraz wolniej(strzaly,podaniaitp)
mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten dalej swoje. Skończ już idioto...
--- Koniec cytatu ---
proponuje przeczytać regulamin forum..
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale czego ty oczekujesz. i tak pełna wersia bendzie słaba, bo demo bendzie lepsze i nie bedzie strzałek. i bandazuw nie bendzie. to bendzie słaby pes, nie ludzcie się...
--- Koniec cytatu ---
odsyłam do słownika
Strzałki dawały bardzo dużo kolorytu tej grze, i wielu graczom tego brakuje, także mi.. to iż sędzia nie pokazuje po akcji w tej odsłonie kartek za "kosę" jest także sporym niedociągnięciem, w końcu jest to symulator piłki nożnej. Konami mogło by wprowadzić np. możliwość zareagowania po jakimś faulu,lub otrzymanej kartce, np sposobem jak jest na online, że się skrót wciska i wyskakuje komentarz, choć tu z kolei małe dzieci czerpały by złe przykłady/wzorce
mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo te patche konami chyba zrobily z 12 gre monotonna , jakbym gral caly czas na slowmotion naprawdę albo moj pc nie ogarniał albo mam omamy ale coraz to nowym patchem umnie pes chodzil coraz wolniej(strzaly,podaniaitp)
--- Koniec cytatu ---
Może niech Pan zrobi kilka dni wolnego od pesa? miałem podobnie.. niedawno znudziło mi się to, po kilku dzionkach włączyłem ów grę i miałem odwrotne wrażenie do pańskiego:)
Chyba że komputer lekko zasyfiony, to wiadomo co robić.. ale obstawiał bym przy opcji 1
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle co wam da demo?? o.O po co się na to napalacie.. nie było wersji pesa kiedy pełne wydanie przypominało demo.. przykład PES 2012 gdzie demo było dużo lepsze, historia powtórzy się i tym razem.
--- Koniec cytatu ---
w czym demo było lepsze ? wymień proszę, jestem ciekaw
mateusz9966:
Choćby w tym że mi się przyjemniej grało..
Tam nie widziałem takiego zachowania jak miałem niedawno w pesie że lecę skrzydłem 2 na 2 a bramkarz zostawia mi cały krótki słupek jak by czekał aż bd zagrywał do nadbiegającego napastnika, który był kryty.. czyli i mniej błędów.
Wracając do pytania Pana Orson'a to jakoś nikt, włącznie z ów Panem nie powiedział, które wydanie Pesa było zbliżone (rzeczywiście) do Dema które zwykle okazywało się lesze.. Demo Pesa 2012 tylko liznąłem by zobaczyć co tam jest i już podziękowałem niemalże od razu, choć nie powiem z kolegami pograło się czasami kilka spotkań, jednakże nie zmienia to tego że od kilku sezonów po prostu nie czekam żarliwie na wersje DEMONstracyjną.
Wyciąganie wniosków jest przydatne w życiu:)
Nawigacja
[#] Następna strona