Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit EURO 2012 Patch Add-on + Update 1.2 (20.06.12)
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStadiony w euro są CHYBA dobierane automatycznie, dlatego, że jak grałem finał Polska-Francja to grałem na Stadionie narodowym.
Mam natomiast swoje pytanie czy można dodać tu same te herby w kształcie listków. Bo ostatnio pobrałem coś takiego ale mam folder PNG, a słyszałem , że to bardzo trudne.
--- Koniec cytatu ---
No to niestety lipa ;/;/ bo lepiej jest grać mecz otwarcia na Narodowym , niż w Doniecku :D
Jednak jeśli ktoś wie jak to zrobić to pilnie prosze o pomoc !
karol191614:
jak mam zainstalowac tego patcha czy musze gdy mialem patcha ekstraklasy instalowac od nowa PESa czy tylko usunac tamte pliki i dodac tego
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam natomiast swoje pytanie czy można dodać tu same te herby w kształcie listków. Bo ostatnio pobrałem coś takiego ale mam folder PNG, a słyszałem , że to bardzo trudne.
--- Koniec cytatu ---
popatrz chłopie 2 posty wyżej.... co wy kaca macie po remisie Polski??
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE popatrz chłopie 2 posty wyżej.... co wy kaca macie po remisie Polski??
--- Koniec cytatu ---
Jak dla mnie najlepszy Patch na EURO 2012 , z PES'a... powinien być Fire Patch, tam są o wiele lepiej piłkarze wykonani itp. (tylko że gdy ściągłem wersje 2.1, to strasznie się grafika popsuła podczas gry, zamazana lekko ;/) i te stadiony z ADD-ON.. ponieważ mają one fajne bandy z EURO, i są lepiej wykonane... i gdyby były one jeszcze w Packu, to było by mega!... ale mam nadzieje że będzie można je pobrać z jakieś strony, te z PESEdit. ponieważ są one zajebis** !! :)
ChelseaFC-fan:
Macie link do replay logo? Żeby było takie jak na Euro.
Nawigacja
[#] Następna strona