Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PESEdit EURO 2012 Patch Add-on + Update 1.2 (20.06.12)

<< < (3/20) > >>

ElShaarawy92:
Welt klasse patch !

stanek1983:
UPDATE PesEdit EURO 2012 Patch by stanek1983[jeśli Matip chce może dodać go w 1 poście]

* zmienione nazwy: POLAND na Poland, LEWANDOWSKI na Lewandowski
* zamieniono loga na oficjalne od usera Radeqq

HELLSHARE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

TURBOBIT
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

kristof26:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie czy żeby grać w tego patcha trzeba go wybrać w selektorze czy normalnie po zainstalowaniu odpalić grę i tam będzie wszystko tak samo jak do tej pory tylko zaktualizowane o składy, stadiony itp. ?

--- Koniec cytatu ---
odpalasz selektor i masz tam  EURO 2012.Wlaczasz to i odpalasz przez pesedit.com 2012 euro patch i grasz.

mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEodpalasz selektor i masz tam  EURO 2012.Wlaczasz to i odpalasz przez pesedit.com 2012 euro patch i grasz.

--- Koniec cytatu ---
A czy da się kiedy chcę grać UEFA EURO... aby w danym meczu grać na takim stadionie jakim chce ???
bo dziwnie się czuje grając POLSKA - GRECJA, w Charkowie ;/;/ jeśli tak to proszę o pomoc :)

Matiwoo:
Stadiony w euro są CHYBA dobierane automatycznie, dlatego, że jak grałem finał Polska-Francja to grałem na Stadionie narodowym.
Mam natomiast swoje pytanie czy można dodać tu same te herby w kształcie listków. Bo ostatnio pobrałem coś takiego ale mam folder PNG, a słyszałem , że to bardzo trudne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej