Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PESEdit EURO 2012 Patch Add-on + Update 1.2 (20.06.12)
Mejor:
No, no, no, z przyjemnością pobiorę.
pawlik010:
zdecydowanie lepszy od tego fire tutaj pieknie sklady polski a w fire boenisch to środkowy obornca matuszczyk na skrzydle a kuba na środku ...
sempre_barca:
Mam pytanie czy żeby grać w tego patcha trzeba go wybrać w selektorze czy normalnie po zainstalowaniu odpalić grę i tam będzie wszystko tak samo jak do tej pory tylko zaktualizowane o składy, stadiony itp. ?
miloszBDG:
ej słuchajcie ziomki ; ( Mam problem . Nawet nie wiem czy to problem . Właczam sobie PES 2012 .i wgl. grafika jakas ( dziwna ) . twarze tez wgl. nie sa 3d. Ronaldo wygląda jak z pół dupy za krzaka. serio wgl. o co chodzi . a mam wsztstko na Hight. moze cos zmienic . nie wiem powiedźcie prosze błagam ! ; ( przeciez to jest dramat. a wgl. EURO PATCH ZAWSZE SPOKO :)
mp1508:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEej słuchajcie ziomki ; ( Mam problem . Nawet nie wiem czy to problem . Właczam sobie PES 2012 .i wgl. grafika jakas ( dziwna ) . twarze tez wgl. nie sa 3d. Ronaldo wygląda jak z pół dupy za krzaka. serio wgl. o co chodzi . a mam wsztstko na Hight. moze cos zmienic . nie wiem powiedźcie prosze błagam ! ; ( przeciez to jest dramat. a wgl. EURO PATCH ZAWSZE SPOKO :)
--- Koniec cytatu ---
Mam pytanie:) mam ten Patch PESEDIT gdzie są te stadiony z EURO, ale te z bandami EURO :)
Chcę sobie zrobić taki PACK Tych stadionów wiem które pliki odpowiadaja za stadiony itp.
Ale nie wiem które ze bandy ?? wie ktoś możę.. bo wszystkie mi się kopiują ale nie bandy w stylu EURO :(..
chodzi mi o to
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tam gdzie pisze GDANSK...
tego wlasnie nie wiem, ktory plik za to odpowiada w jakim dt. ??? jesli ktos wie bardzo prosze o pomoc !!
Nawigacja
[#] Następna strona