z tą szatą to śmiało możesz kandydować do najlepszej kariery lipca. znakomicie w mojej ocenie to wygląda.
chyba MŚ 2014-drobny błąd. idąc dalej, przecież z Niemcami graliśmy we wrześniu ostatnio. chyba, że nie jestem w temacie, to przepraszam, i od razu proszę o wyjaśnienia.
cóż remis... to fatum jest niesamowite, a przy obecnej sytuacji w polskiej piłce nie do zdjęcia.
pierwsza akcja i gol... cali Niemcy. to nie zmienia faktu, że dziś to nasi panowali na boisku. dużo nam nie wychodziło, brakowało zwyczajnego szczęścia przy wykończeniu. ale przyszedł czas zmian, i czas na strzały w dyszkę trenera. obaj panowie dali dobrą zmianę, szczególnie Ebi, który ma asystę na "sumieniu". widzę, Wasyl wicekapitan.
dziwi mnie, dlaczego stawiasz na Boruca. niewątpliwie dobry bramkarz, jednak swoje lata ma i to raczej młodym powinien ustąpić miejsca, aby dali spokój w bramce na długie lata. spójrz na takiego Casillasa. już od wielu lat króluje w bramce La Furia Roji i idzie mu to świetnie. miewa słabsze momenty, ale to człowiek instytucja i to na niego wolą stawiać trenerzy. przekonali się o tym m.in Canizares, Reina czy Valdes. przemyśl to.
jak robisz te scoreboardy?