Archiwum > Sport

Boks

<< < (19/27) > >>

paxx:
widać po walce Szpilki jak zawsze przybywa znawców co się ograniczają do obejrzenia kilku walk rocznie :D  , nie wiem jak mozna się nabrać na to że Szpilka to dobry bokser , jest to tylko i wyłącznie wytwór pana Wasilewskiego i Polsatu , a jeśli koleś co miał przerwe 2 lata 2x nokatuje szpilke to bez komentazra . Pierwszy  sredniak  z hw poradzi sobie z spzilka

fortis:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmogę w ten sposób, że nie znam osobiście Szpilki, ale znowu widzę co robi i widzą to inni ludzie i takie opinie się z dupy nie biorą... Takie akcje jak ma na ważeniach też... Pokazuje tym tylko swoją słabość, że nie panuje nad sobą, do tego lecą teksty typu "Zrobię ci dziecko szmaciarzu" co jest na poziomie mega totalnego dna. Jako bokser pokazuje umiejętności i serce, ale zachowuje się jak kretyn. A Zimnocha rozumiem znasz i papier widziałeś twierdząc, że sprzedał kogoś

--- Koniec cytatu ---

Też nie znam Szpilki i go nie oceniam, a opinie innych ludzi...wiesz czasami prawda jest zupełnie inna. Tak samo sprawa się ma do tych konferencji, nie wiadomo kto zaczął i dlaczego, a człowiek w przypływie emocji może powiedzieć wszystko i zrobić wszystko, a to moim zdaniem, nie może być powodem do jego oceny.
A co do zimnocha to wiem skąd pochodzi, wiem co zrobił. Mogę jedynie powiedzieć, że sprzedał kilku chłopaków/kolegów z Białego...PSOM!

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidać po walce Szpilki jak zawsze przybywa znawców co się ograniczają do obejrzenia kilku walk rocznie :D  , nie wiem jak mozna się nabrać na to że Szpilka to dobry bokser , jest to tylko i wyłącznie wytwór pana Wasilewskiego i Polsatu , a jeśli koleś co miał przerwe 2 lata 2x nokatuje szpilke to bez komentazra . Pierwszy  sredniak  z hw poradzi sobie z spzilka

--- Koniec cytatu ---
wiesz zapominasz, że Szpilka to ciągle młody chłopak straszy ode mnie o rok - 23 lata... Wciąż się uczy, a już prezentuje dobry poziom w dodatku nie został dwa razy znokautowany tylko zaliczył dwa nokdauny, a to duża różnica ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Też nie znam Szpilki i go nie oceniam, a opinie innych ludzi...wiesz czasami prawda jest zupełnie inna. Tak samo sprawa się ma do tych konferencji, nie wiadomo kto zaczął i dlaczego, a człowiek w przypływie emocji może powiedzieć wszystko i zrobić wszystko, a to moim zdaniem, nie może być powodem do jego oceny.
A co do zimnocha to wiem skąd pochodzi, wiem co zrobił. Mogę jedynie powiedzieć, że sprzedał kilku chłopaków/kolegów z Białego...PSOM!

--- Koniec cytatu ---
kto zaczął to już wiadomo dyni Zimnoch pierwszy nie wyjebał, a to, że coś tam powiedział nie znaczy, że od razu ma być jazda... To samo przypominam sobie na ważeniu przed pierwszą walką po wyjściu Szpilki z więzienia, albo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE
tekst na koniec i wszystko jasne... I jaki wizerunek sobą prezentuje - łysego kozaka...?
A z tym sprzedaniem, to wiesz u mnie na osiedlu przez dwa lata krążyła plota, że pewien gruby diler, a mój sąsiad z klatki sprzedał no i chłopk z domu za bardzo nie wychodził przez dwa lata dopóki z paki nie wyszedł jego ''wysoko'' postawiony kuzyn i nie załatwił sprawy... Najlepsze jest, to że ostro pier dolili, a papieru nawet nie widzieli, bo go nie było...

fortis:
Oj tam, że kozaczy na konferencji to jeszcze nic nie znaczy. Może jest pewny siebie, ale kto by nie był na jego miejscu walcząc z takimi "ogórkami". To raz, a dwa, może to być taka gierka przed walką, żeby zdenerwować przeciwnika, wytrącić go z równowagi. A co do konfidenta krzyśka to jest prawda, możesz mi wierzyć albo i nie. ;)

MaddiMNagic:
Ma po prostu wybujałe ego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej