Panowie tylko Logitech, albo ORYGINALNY z xboxa 360 reszta to kondony z cieńkiego plastiku i słabej jakości, mimo polecenia speedlinka, to kondon troche lepszej jakości, ale Pan tu napisał z kolei że się zużył, cóż słaba jakość, hmm masz 4.. pewnie na zapas jak się uszkodzi, lub na części zapasowe;p Ja kupiłem:
Polecam zakup pada firmy Logitech najlepiej rumblepad2,badz f310 ,przyjemnie sie na nich gra i dlugo wytrzymuja
rumblepad2 z tym że bez przewodowy i do tego miałem jakiś tam jeszcze w zestawie też Logitecha razem 50 zł:) używane.. trzyma się świetnie, analogi się tak nie zużywają szybko, materiały wysokiej klasy a i jak masz go w dłoni to czujesz że coś trzymasz.. a nie miękkie kluchy które zaraz przez palce przelecą;p
Ja osobiście nie spotkałem się z analogowym krzyżakiem, jednakże na krzyżaku mojego w.w pada gra się w miare przyjemnie, i faktycznie ma on więcej kierunków, ale krzyżaki to przeszłość.. teraz analogi rządzą;)
Co do tego zdjęcia to widać że pad jest hmm gówniany (przepraszam) wystarczy porównać z oryginalnym, i jakąś solidną podróbką;)