Dział Ogólny > PES 2013
Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013
The_Wraith:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE po prostu czytaj ze zrozumieniem od pes10 konami robi słabych bramkarzy co wypacza bardzo grę online
--- Koniec cytatu ---
Często bywa tak, że czytanie ze zrozumieniem utrudnia źle napisane zdanie, to znaczy niezrozumiale napisane:)
Bramkarze w sumie od początkowych części nie byli nadzwyczajni, a byli wręcz słabi, więc to nie tyczy się tylko wersji 10-12.
Trailery i gameplay 2013 pokazują, że sporo dobrego zrobiono w grze bramkarzy i nie będzie już podobnych sytuacji.
Ale wg.mnie czasem dobrze zobaczyć, jak bramkarz popełnia błąd - to czyni ich bardziej ludzkimi - babol na boisku - babol w PESie
NexaT:
Według mnie, w grze KONAMI jest za dużo tych baboli...
Ja mam często takie sytuacje, że piłka normalnie się odbija, a bramkarz zamiast ją złapać, to odbija przed siebie. (wtedy automatycznie tracę gola)
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWedług mnie, w grze KONAMI jest za dużo tych baboli...
Ja mam często takie sytuacje, że piłka normalnie się odbija, a bramkarz zamiast ją złapać, to odbija przed siebie. (wtedy automatycznie tracę gola)
--- Koniec cytatu ---
Skończcie już pisać o błędach bramkarzy w PES 2012... Każdy przecież wie, że błędy były i są. A czy będą w najnowszej odsłonie to się okaże...
NexaT:
Niech KONAMI poprawi strzały, wtedy będę spełniony. ;)
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiech KONAMI poprawi strzały, wtedy będę spełniony. ;)
--- Koniec cytatu ---
Przed chwilą pisałeś o babolach bramkarzy ^.^ CO do strzałów, to przecież będą full manual.
Nawigacja
[#] Następna strona