Dział Ogólny > PES 2013

Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013

<< < (10/29) > >>

NexaT:

--- Cytuj ---Przed chwilą pisałeś o babolach bramkarzy ^.^
--- Koniec cytatu ---
I co, w związku z tym?

--- Cytuj ---CO do strzałów, to przecież będą full manual.
--- Koniec cytatu ---
Tak, ale jak ktoś nie ma pada, to raczej trudno mu będzie skorzystać z tej opcji. ;)
Po prostu nie chce czegoś takiego jak w obecnym PES'ie, że piłka ledwo dolatuje do bramki.

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI co, w związku z tym?
Tak, ale jak ktoś nie ma pada, to raczej trudno mu będzie skorzystać z tej opcji. ;)
Po prostu nie chce czegoś takiego jak w obecnym PES'ie, że piłka ledwo dolatuje do bramki.

--- Koniec cytatu ---

Bo najpierw piszesz o babolach a później piszesz, że jak strzały będą okej to już będziesz spełniony.

Co do drugiej części:

1. W tych czasach w taki gry to się już gra na padzie
2. To ty chyba strzelasz podaniem -.- Ja takie bomby czasami sadze, że...
3. Strzał zależy też jaką nogą zawodnik strzela, pod jakim kątem jest, i czy przy nim nie ma jakiegoś zawodnika. To wszystko to są składowe czynniki tego, że strzały różnie wychodzą. Trzeba po prostu umieć strzelać.

NexaT:
Tak, ale zamiast grać Barceloną to sięgnij np. po takie WBA, zobaczymy czy będziesz bomby ładował. ;)

--- Cytuj ---Bo najpierw piszesz o babolach a później piszesz, że jak strzały będą okej to już będziesz spełniony.
--- Koniec cytatu ---
No i co, w związku z tym?
Napisałem tylko, że w grze KONAMI jest dużo baboli ze strony bramkarzy, a w drugim poście dodałem, że uciesze się (i mnie to zadowoli), jeśli poprawią siłę strzału. (skupiam się tutaj wyłącznie sile, ponieważ reszta akurat mi odpowiada, tor lotu piłki, etc.) Czy to ma jakieś powiązanie, bo ja nie dostrzegam...

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, ale zamiast grać Barceloną to sięgnij np. po takie WBA, zobaczymy czy będziesz bomby ładował. ;)

--- Koniec cytatu ---
Taa...Ja gram na patchu jednym z najgorszych I-ligowych klubów z PLP to bomby ewentualnie przyłożą jak jestem w polu karnym, ale jak już biegnę sam na sam i strzelam przed polem karnym to najczęściej piłka się turla po strzale :/ Co do bramkarzy to strach komentować. Najgorsze jak grasz przeciwko zespołowi który ma np. wysokiego ŚN. Pierwsze dośrodkowanie 1-0, drugie 2-0 i z tej samej sytuacji w której każdy bramkarz by to wychwicił, ale dość już o tych błędach. Poczekamy 2 tygodnie na demo to zobaczymy jak to wygląda ogólnie :)

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, ale jak ktoś nie ma pada, to raczej trudno mu będzie skorzystać z tej opcji. ;)

--- Koniec cytatu ---
Ludzie wy nie róbcie z siebie gości żyjących 100 lat za murzynami - jak można grać bez pada??

NIE DA SIE!!! Macie w Instrukcji napisane jak byk minimalne wymagania: pad ;]

Przecież KONAMI nie będzie robiło gry jak sprzed 10 lat bo paru "polaczków" wciąż gra na klawiaturze............

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej