Dział Ogólny > PES 2013

Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013

<< < (16/29) > >>

NexaT:
Dobra, już nie gadajcie o tych padach.

mazepa13:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzczerz pad od PlayStation to dla mnie średniówka od konsoli Microsoftu dużo lepszy. Można też kupić jakiś z marketu i jak się dobrze trafi to jest całkiem niezły. Przykład? Kupiłem pada za 30 dychy (MEDIA_TECH) w Carrefourze i był ( niestety się zepsuł po dwóch latach ) lepszy od pada mojego kupla który dał 90 zł

--- Koniec cytatu ---
Jaką widzisz przewagę pada xboxa od pada na playstation ?

Tak naprawdę są tylko dwie różnice miedzy tymi joystickami

Pierwsza różnica między tymi dwoma padami jest taka że na pada od xboxa trzeba wkładać baterie a na pad na plejaka ładuje się przez USB.
Druga to to że mają inaczej rozłożone drążki.

es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam rozumieć, że jeśli nie gram w online to mam trzymać gębę na kłódkę?

--- Koniec cytatu ---
Risto-pl chodzi o to, że 99% osób grających offline to piraci - a Ci nie mają prawa głosu

jozin666:
Ludzie po co wy narzekacie myszka+klawa -fpsy jak cody,bfy,mohy,samochodowki-pad,pes tez na padzie,jak wy sobie wyobrazacie granie na klawie,nie gadajcie ze nei stac was na pada d-link do 30zl  :D

pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJaką widzisz przewagę pada xboxa od pada na playstation ?

Tak naprawdę są tylko dwie różnice miedzy tymi joystickami

Pierwsza różnica między tymi dwoma padami jest taka że na pada od xboxa trzeba wkładać baterie a na pad na plejaka ładuje się przez USB.
Druga to to że mają inaczej rozłożone drążki.

--- Koniec cytatu ---

I więcej różnic być nie musi, żeby stwierdzić, że ten od MS jest dużo lepszy. Nawet nie w grach sportowych, ale porównaj w grach typu CoD, czy GTA. Niebo, a ziemia.

Nie rozumiem tego trochę kretyńskiego myślenia, że jak ktoś gra na klawiaturze jest słabszym graczem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE jak nie więcej od xboxa 160

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, gdzie ty widziałeś przewodowe pady od X360 w takiej cenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej