Dział Ogólny > PES 2013

Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013

<< < (17/29) > >>

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---Pierwsza różnica między tymi dwoma padami jest taka że na pada od xboxa trzeba wkładać baterie a na pad na plejaka ładuje się przez USB.
Druga to to że mają inaczej rozłożone drążki.
--- Koniec cytatu ---

Różnica jest. Drążki od XBoxa są bardziej czułe, lepsza reakcja, mają wgłębienie zamiast pół owalu.
I oczywiście inną specyfikę od PS3.

Pad jak pad, kwestia odpowiedniego dobrania, cena nie zawsze mówi o jakości wykonania. Tani szit może być lepszy od droższego (wypasionego) pada. Najważniejszą rzeczą jest czułość analogów i ich precyzja.
Na klawiaturze nie zrobisz, "wszystkiego" co na padzie, w czasie meczu. Skupiasz się na podstawowych funkcjach rozgrywki. Koniec tematu.

To nie temat o padach.... ?

Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam rozumieć, że jeśli nie gram w online to mam trzymać gębę na kłódkę?

--- Koniec cytatu ---

oczywiście, że nie to wolny kraj, a to forum publiczne

Z tym, że PES to gra multiplayerowa, bardzo mało osób kupuje ORYGINAŁ (oczywiste, że tylko to obchodzi Konami) ny grać z komputerkiem. a gra z cpu całkiem inaczej wygląda niż  z żywymi ludźmi, to nawet dwie inne gry (przesadzam ale odrobinę). Dlatego jesli nie grasz online a krytykujesz bądź chwalisz grę to my mamy świadomość, że mówimy o dwóch różnych produktach

granie na klawie? wywalić to trzeba raz dwa. Nie dlatego by komus zrobić na złość , nie. Tu chodzi o projektowanie gry. Jeśli będzie możliwośc gry na klawie/strzałkach to musi (powtarzam MUSI) się na tym grac w miarę ok. A jesli ma się dac tak grac, to nie ma szans, gra będzie "jak na szynach" by korygować grę  strzałkach

Bo jak niby ma się dać grę w której sterujesz piłkarzem w przestrzeni 360 stopni mając do dyspozycji 8 kierunków. Lol, to jest po prostu element z czasów NESa czyli z prawie 20 lat temu. Do wywalenia raz na zawsze.

Deimian7:
Dobra ostatni raz pisze o padzie. Wydana kasa na pada to dużo ?? Miałem komunie w 1999r. Dostałem wtedy play station. Przy pes6 kupiłem sobie przejściówkę za 20zł i gram na tym padzie do tej pory. Na allegro to on chodzi po około 120zł.

Nie mówcie, że 120zł na 13 lat to dużo :D :P

I nie liczcie pad + gra, bo dobry pad to transakcja przyszłościowa.

Bartek10:
ciężko jest wybrać pada bo albo są drogie ale porządne albo tanie i się psują

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERisto-pl chodzi o to, że 99% osób grających offline to piraci - a Ci nie mają prawa głosu

--- Koniec cytatu ---
brawo rownie glupiego argumentu nie slyszalem dawno. Ja mam z kim grac na zywo a na online nie ma czasu bo jest zycie--jak sie konczy szkoly pes bynajmniej nie jest na 1 miejscu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej