Dział Ogólny > PES 2013

Trailer pes2013 (episode 2) - strzały

<< < (3/15) > >>

$RMF$:
Podczas ataku pozycyjnego zawodnik dalej czeka na piłkę i zwalnia tym samym akcję

Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie to strzałki tylko przy tym filmiku występują i nigdy więcej... chyba że to jakaś nowa "pomoc" dla mniej ogarniętych aby wiedzieli w którym momencie mają podać bo i po co wprowadzać jakieś strzałki skoro sami wiemy gdzie podajemy...?

--- Koniec cytatu ---
Skoro jest Full Manual to może to jest rodzaj "celownika", żeby precyzyjniej podawać albo strzelać.

Olek1011:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak dla mnie to strzałki tylko przy tym filmiku występują i nigdy więcej... chyba że to jakaś nowa "pomoc" dla mniej ogarniętych aby wiedzieli w którym momencie mają podać bo i po co wprowadzać jakieś strzałki skoro sami wiemy gdzie podajemy..

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie, poza tym pewnie będzie opcja On/Off

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkoro jest Full Manual to może to jest rodzaj "celownika", żeby precyzyjniej podawać albo strzelać.

--- Koniec cytatu ---

dla mniej ogarniętych graczy czy dla ogółu? bo wątpie by ktoś z lepszych tego używał bo i po co...?

REJESTRACJA lub LOGOWANIEOczekiwane "Episode 2" - już dostępne! Jest to chyba ostatnie video z gry Pro Evolution Soccer 2013 przed premierą, a już na pewno przed demem

--- Koniec cytatu ---

ja tam czekam jeszcze na jakiś "smaczek" przed demem:D i na pewno przed full coś będzie... chociażby filmik ze statami drużyn czy jakieś "meczowe" jak co roku...

jozin666:
Super muza,niezle to wyglada,zobaczy jak bedzie w praniu po demku ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej