Ciągła ironia, inteligencja na siłę, lubowanie się w oblewaniu żółcią innych userów.
Proszę Cię... kogo ja oblewam "żółcią", no kogo? Ironia? Kiedy ostatnio użyłem ironii, bo jakoś sięgam pamięciom i nic nie pamiętam. (oczywiście mogę się mylić)
Eee... żeby się pośmiać z PaFowiczów?
W dużej mierze z tego powodu, ale nie tylko, żeby nie wyjść na hipokrytę, czy coś.
Że co, słucham? Powiedział ten, który założył ten temat, który rozbuchał dyskusję i który najczęściej na forum ma z kimś utarczki.
Przyjąłem, że masz więcej niż 20 lat, więc napisałem tak, a nie inaczej.
Jest demokracja i nie musisz mi narzucać coś czego nie chce robić. Nie zamierzam pisać zwrotów grzecznościowych do plumbera z wielkiej litery, i to Cię tak bardzo boli?
A czy ja chcę coś narzucać? Po prostu próbuję przekonać, że nie warto pałać nienawiścią do otoczenia
.
[/quote]
No to do plumbera mnie nie przekonasz, więc pisanie kilku postów pod rząd, dlaczego muszę stosować wielką literę jest dla Ciebie zbędnym męczeniem klawiatury.
sygneta, założyłeś ten wątek i ciągle się pogrążasz? I mów, że nie jesteś zdesperowanym człowiekiem...
A tobie widzę skończyły się teksty, bo ostatnio piszesz tylko 'zamknij się', lub coś w stylu tego co cytuje.
Zdesperowanym człowiekiem? Proszę Cię.