Dział Ogólny > PES 2013

Demo 25 lipca - OFICJALNIE !

<< < (10/64) > >>

Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Śmieszy mnie twoja wypowiedź i kompletnie nie udowadnia, że masz 18 lat. T

--- Koniec cytatu ---

jak wielu- pewno przyszedł wraz z pucharami Guardioli  :)

na początku PES 2012 mi się nie podobał, właśnie przez dzieci Messiego i Iniesty. Potem zacząłem grać z pokoi meczowych i jak wielu graczy -od razu wywalam z pokoju Barcelonowców. Gracze ci w ogromnej większości starają się wykorzystywać uproszczenia gry- tj biją piłki na siłę do przodu liczac na przenikanie i szybkość  krasnalka

Zero funu grać z takimi graczami. Zabawa jest gdy się gra słabszymi teamami, np dziś zagrałem Wisłą przeciw Panathinaikos Ateny. Super się grało, mój przeciwnik konstruował akcję, mecz przypominał relany futbol .Super.

Mam cichą nadzieję, że w końcu ktoś pójdzie po rozum do  głowy i da filtry matchamikingowe by raz na zawsze wyeliminować dzieci Barcelony

Bo czy przypadkiem jest, że na wiekszości forów są awatary Barcy z nickiem Messi 14, Messi 25, Barcelonafan 13?

Dla kogoś , kto kibicuje od lat takie coś jest żałosne, w futbolowym swiecie od lat tacy osobnicy zwą się "przerzutami". Zreztą nwet polski fanklub Barcy odcina się od tych sezonowców, zdając sobie sprawe jak oni rzutują na postrzeganie ich klubu

OnoMatoPeja:
Ciągle źle poniektórym. Złe drużyny, po co ligi pozaeuropejskie... Na Europie piłka się nie kończy.
Jakie by niebyły w demie to miło będzie się grać.

Zaś patche które wyjdą do odblokowania parunastu zespołów, raczej nie są warte zachodu.
Błędy z twarzami, stroje itd.
Obecne patche do PES2012, które nie mówią o zmianach gameplay w rzeczy samej na jakiś sposób zmieniają rozgrywkę. Jedni dostrzegą to, inni wyśmieją.

longfly:
na boga o co te klotnie przeciez ktos kto jest wiadacym graczem czolowego zespolu ligi hiszpanskiej ma 3 zlote pilki i wbija pelno bramek nie moze miec samych 60tek i mozna pomstowac na sezonowcow czy innych tak jak przed laty ci co grali brazylia uchodzili za slabeuszy biorac najlepszy team

tylko co wam to da takie narzekanie czolowi zawodnicy musza byc dobrze i nie urwe messiemu nog ani nie polamie ibrahimowicowi zawsze w pesie byli tacy zawodnicy kiedys byl ronaldo albo szewczenko obaj w dawnych czasach wymiatali

pawlodar_10:
I Adriano jeszcze :)

Matrix29:
Wiecie jakie zespoły będą?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej