Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
Przemo1994:
Major --> Wiekszych glupot nie sluchalem. A to dlaczego Messi nie ma szans z Pele ? Bo co, bo Pele to legenda ? A co mnie to interesuje ? Messi tez bedzie legenda za 30-50 lat i co wtedy bedzie to samo o Messim (akurat z Messim sie bede zgadzal). I nie wieje tu fanbojstwem, bo jestem kibicem Barcelony, ale stwierdzam fakty. Sprawa jest prosta, na dzien dzisiejszy zaden z pilkarzy nie prezentuje tego poziomu co Messi. A tak oddzielnie jesli chodzi o triki itp. to dla mnie zawsze bedzie najlepszy Ronaldinho , ale to juz na marginesie :)
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELepiej zerknij do zeszytu z J.Polskiego.
Jeden wielki śmietnik, twa wypowiedz. Oczy bolą. Zero Interpunkcji.
--- Koniec cytatu ---
oczywiscie ze tak nie uzywam interpunkcji ani znakow piszac na forum bo nie mam ochoty tak jest szybciej i latwiej. Zamiast odniesc sie w sladowych ilosciach do wypowiedzi robisz z siebie kolejnego krzyzowca jezyka polskiego. wez daj spokoj bo nic nie napisales
Pisze na forach jak najszybciej i jak najwygodniej w pismach oficjalnych sprawdzam kilka razy poprawnosc. Dajcie spokoj juz naprawde.
Natomiast co do pseowych cyborgow to zawsze byly;p batistuta ronaldo roberto carlos mozna by wyliczac teraz i tak gra jest na tyle dobrze przemyslana ze nawet takim zawodnikom nieco ciezej zdobywac gole.
I zgadzam sie z jeszcze jednym messi i cr7 przejda do legendy bo nie dosc że graja w wielkich rywalizujacych klubach to sa czolowymi postaciami tychze , a do tego obaj rywalizuja w statystykach bramkowych.
Moge sie mylic ale mysle ze zaden z nich nie zdobedzie mistrzostwa.a co do Pele - gral w Brazylii gdzie wybitne jednostki maja najlatwiej. Argentyna rzadziej w historii ma zespol gdzie kazda formacja jest swietna nie mowiac juz o Portugalii.
No i fakt codo ronaldinho sie zgodze ze gosc byl magikiem jakos ta jego kariera za szybko stracila blask.
Zreszta za 4 dni sie przekonamy co nam poda na talerzu konami.
Gap12:
Według mnie Messi czy Ronaldo w rzeczywistości wymiatają więc w Pesie też muszą być dobrze ale w 12 jest za dużo tych cyborgów np.Zarate, Alexis, Lavezzi to tylko kilku jest ich wiele więcej.
kamilrys45:
Witam ja wejde w dyskusje z wami i zapytam co będzie nowego w pes 13 ?
Bo nie byłem w temacie :)
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie jakie zespoły będą?
--- Koniec cytatu ---
"Europejskimi zespołami dostępnymi w grze będzie w pełni licencjonowana reprezentacja Niemiec, Portugalii, Włoch i Anglii.
W trybie Copa Lidertadores zagramy Santos FC, SC International, Fluminense i Flamengo."
Pierwszy post :)
Nawigacja
[#] Następna strona