Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
MaddiMNagic:
Do cyborgów pesa można zaliczyć jeszcze Pato
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo cyborgów pesa można zaliczyć jeszcze Pato
--- Koniec cytatu ---
i Aguero ;)
Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMajor --> Wiekszych glupot nie sluchalem. A to dlaczego Messi nie ma szans z Pele ? Bo co, bo Pele to legenda ? A co mnie to interesuje ?
--- Koniec cytatu ---
Mejor jak już. Czy ja powiedziałem, że nie ma szans z Pele, ma i to duże. Obaj są jednymi z najlepszych piłkarzy w historii.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMessi tez bedzie legenda za 30-50 lat i co wtedy bedzie to samo o Messim (akurat z Messim sie bede zgadzal).
--- Koniec cytatu ---
Masz rację będzie zapamiętany, ale na nim się futbol nie kończy. Przyjdą inni lepsi.
REJESTRACJA lub LOGOWANIESprawa jest prosta, na dzien dzisiejszy zaden z pilkarzy nie prezentuje tego poziomu co Messi.
--- Koniec cytatu ---
Tak może indywidualnie Messi jest odrobinę na resztą, ale futbol to sport zespołowy, a sam Argentyńczyk meczu nie wygra. Pokazały to spotkania z Chelsea i Realem gdzie był praktycznie poza grą, a w polu karnym nie miał czego szukać.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI nie wieje tu fanbojstwem, bo jestem kibicem Barcelony
--- Koniec cytatu ---
Właśnie sobie zaprzeczyłeś.
Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecie jakie zespoły będą?
--- Koniec cytatu ---
błagam błagam - czytajcie PIERWSZY post. Tylko ten jeden, to chyba da się zrobić, nie? Tam zazwyczaj autor opisuje detale i tak jest tym razem.
_______
Messi jest wielki ale te jego 60 goli w sezonie to mrzonka. Ot zbudowano mu zespól za 400 mln euro , gra z Iniestą i Xavim ,którzy dogrywają mu na centymetry.
Barcelona z budzetem 400 mln gra z zespołami pokroju Grandy, San sebastian, czy Getafe. Takich dysproporcji nie ma w zadnych topowych ligach Europy. Jaka jest różnica - wystarczy spojrzeć na krasnala w Argentynie
Major- nie dyskutuj z sezonowcami , 1994 przy nicku daje mu 18 lat, łatwo wywnioskować , że masz do czynienia z "kibicem sukcesu"
Jesli interesujesz się piłka to wiesz , że obyczaj nakazuje nie polemizować z sezonowcami.
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo cyborgów pesa można zaliczyć jeszcze Pato
--- Koniec cytatu ---
I jest jeszcze wiele świetnych graczy w Pesie którzy w rzeczywistości tak dobrzy nie są :)
Nawigacja
[#] Następna strona