Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
MaddiMNagic:
Normalnie u mnie on ma overall 81 więc... Nie znasz mnie, nie wiesz jak gram więc przestań bredzić od rzeczy dobrze? Ja nie oceniam graczy po overallu. Poza tym, nie jest mi potrzebny jeden gracz do wygrania meczu. Czego nie rozumiesz w tych słowach: Pato jest za dobry. Wytłumaczysz łaskawie?
longfly:
kiedys nie bylo overalla a i tak kazdy wiedzial jakie statystyki na jakiej pozycji sa wazne
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgłupie tłumaczenie... przykład? gdybyś nie wiedział kto to Neymar, widzisz że w PES ma overal jakieś 90-95... "idiotyczne - pomyślisz - skoro taki dobry to powinien grać w Barcy albo Realu a tu gnije w Santosie... ale kogoś KONAMI napompowało" - ale jednak Neymar na to zasługuje... a skoro Andersona nie znasz, to nie zakładaj z góry że jest przesadzony...
--- Koniec cytatu ---
OK, Neymar szaleje w Santosie i prezentuje się świetnie, ale ilu już takich było, co w ameryce błyszczeli, a po transferze do europy tracili blask i nie potrafli się odaleźć lub okazywało się, że nie są tacy dobrzy w mocniejszej lidze.
Na Overall to można patrzeć w fifie (a przynajmniej 07 lub 08) bo tam mają dobrze pokazane staty. W pesie Overall jest trochę przekłamany, bo obesrwując takich Zanettiego i Aguero i przynając im odpowiednie statystyki wychodzi, że mają odpowiednio OV 95 i 87.
Co do dema - Miejmy nadzieję, że będzie ciekawe i w końcu komputer będzie grał w miarę ciekawe akcje a nie wszystkie na jedno kopyto wrzutką. Manualne strzały mogą być ciekawe, bo nakazuję swoim strzelać, to piłka i tak leci tam, w innym kierunku. Jeśli będzie tylko to jedno demo, to znając życie wyjdzie milion patchy z nowymi drużynami, co uwzględniając grafikę poprzednich pesów nie powinno być takie trudne. a na torrentach i tak pewnie pojawi się 24. lub 23.
Bayern:
To nie chodzi o to, że Pato ma za dobre statystyki, bo według mnie są jak najbardziej ok. Sęk w tym, że gameplay niesamowicie preferuje takich graczy jak Pato, Lavezzi, Sanchez ( czyt. szybki, drybling i nie daj Boże jeszcze potrafi strzelić). Tylko tacy zawodnicy liczą się w tej grze. Nie potrzebne jest podanie Pirlo, technika Ozila czy siła fizyczna Drogby. Tutaj liczy się tylko szybkość czyli podanie na skrzydło i heja banana do przodu.
Zadajcie sobie proste pytanie: Kogo wystawicie na szpicy mając do wyboru 2 napastników; Gomez czy Lavezzi ??? Obaj o zupełnie odmiennych predyspozycjach do strzelania goli. Jeden dobry strzał, gra głową, wzrost, wysoki wolumen ataku, umiejętność zastawiania się; drugi wiadomo co. Odpowiedz jest chyba prosta...........
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo nie chodzi o to, że Pato ma za dobre statystyki, bo według mnie są jak najbardziej ok. Sęk w tym, że gameplay niesamowicie preferuje takich graczy jak Pato, Lavezzi, Sanchez ( czyt. szybki, drybling i nie daj Boże jeszcze potrafi strzelić). Tylko tacy zawodnicy liczą się w tej grze. Nie potrzebne jest podanie Pirlo, technika Ozila czy siła fizyczna Drogby. Tutaj liczy się tylko szybkość czyli podanie na skrzydło i heja banana do przodu.
Zadajcie sobie proste pytanie: Kogo wystawicie na szpicy mając do wyboru 2 napastników; Gomez czy Lavezzi ??? Obaj o zupełnie odmiennych predyspozycjach do strzelania goli. Jeden dobry strzał, gra głową, wzrost, wysoki wolumen ataku, umiejętność zastawiania się; drugi wiadomo co. Odpowiedz jest chyba prosta...........
--- Koniec cytatu ---
o wlasnie powiedziales prawde gameplay preferuje tych najzwrotniejszych . Zastanowmy sie czy taki batustuta moglby w obecnej erze pesa strzelac seryjnie gole. Twierdze ze nie bo gra np ibrahimowicem juz jest dosc trudna jak ktos z kim grasz umiejetnie gra wslizgami lub ma szybkich obroncow. Mala szansa na dojscie do strzalu jeszcze mniejsza na bramke z dystansu w obecnym pesie. Mowie o grze z zywym graczem bo z komputerem mozna sobie grac na jednego zawodnika i w koncu jakis strzal wejdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona