Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
Gap12:
Panowie spokojnie mówili ,że w 13 już tak nie będzie że jednym zawodnikiem pół boiska się przechodzi poczekajmy a się okaże.
Ps.Już się nie mogę doczekać dema. :)
longfly:
ja wiem ze moze ciezko wyposrodkowac gre by i tacy strzelajacy z 30 metrow byli dobrzy i ci wielcy mistrzowie glowek i mali i szybcy ale nie moze byc takich rajdow a raczej latwosci akcji skrzydlami . Niby jak w zyciu ale jednak nie do konca
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMejor jak już. Czy ja powiedziałem, że nie ma szans z Pele, ma i to duże. Obaj są jednymi z najlepszych piłkarzy w historii.
Masz rację będzie zapamiętany, ale na nim się futbol nie kończy. Przyjdą inni lepsi.
Tak może indywidualnie Messi jest odrobinę na resztą, ale futbol to sport zespołowy, a sam Argentyńczyk meczu nie wygra. Pokazały to spotkania z Chelsea i Realem gdzie był praktycznie poza grą, a w polu karnym nie miał czego szukać.
Właśnie sobie zaprzeczyłeś.
--- Koniec cytatu ---
Wygrac samemu nie wygra, aczkolwiek wielokrotnie sam robil wynik meczu, sam decydowal o tym - przesadzajac mecz na Barcelony korzysc. To ze jestem kibicem Barcy, nie oznacza, ze jestem fanboyem ...
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tu macie watek o kibicach Barcy a tu o Realu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE a ten watek jest o demie...
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo nie chodzi o to, że Pato ma za dobre statystyki, bo według mnie są jak najbardziej ok. Sęk w tym, że gameplay niesamowicie preferuje takich graczy jak Pato, Lavezzi, Sanchez ( czyt. szybki, drybling i nie daj Boże jeszcze potrafi strzelić). Tylko tacy zawodnicy liczą się w tej grze. Nie potrzebne jest podanie Pirlo, technika Ozila czy siła fizyczna Drogby. Tutaj liczy się tylko szybkość czyli podanie na skrzydło i heja banana do przodu.
Zadajcie sobie proste pytanie: Kogo wystawicie na szpicy mając do wyboru 2 napastników; Gomez czy Lavezzi ??? Obaj o zupełnie odmiennych predyspozycjach do strzelania goli. Jeden dobry strzał, gra głową, wzrost, wysoki wolumen ataku, umiejętność zastawiania się; drugi wiadomo co. Odpowiedz jest chyba prosta...........
--- Koniec cytatu ---
najlepsze jest to za tak bylo od ISS'a gdzie królował Ronaldo ze speedem na 19 czy Owen... Tym sie zawsze charakteryzował PESik... ;] w PES 2 moj ziom bral Nigerie - prosta taktyka: szybcy po boku i Kanu na szpicy wysoki... ;]
Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tu macie watek o kibicach Barcy a tu o Realu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE a ten watek jest o demie...
najlepsze jest to za tak bylo od ISS'a gdzie królował Ronaldo ze speedem na 19 czy Owen... Tym sie zawsze charakteryzował PESik... ;] w PES 2 moj ziom bral Nigerie - prosta taktyka: szybcy po boku i Kanu na szpicy wysoki... ;]
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak kolego niewątpiliwe się z tobą zgadzam. Pamiętam co robili Owen, Ronaldo czy też Shevchenko w ISS, czy też Babangida w PES 2, jednak zauważ, że od tego czasu minęło już 10-12 lat i wymagania względem tej gry powinny być o wiele większe. Tym bardziej biorąc pod uwagę przeszłość ( czyt. pes 5, pes 6 ) wymagam od tej gry o wiele więcej, ponieważ kiedyś prezentowała ona bardzo wysoki poziom.
Nawigacja
[#] Następna strona