Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
KEDLAW68:
wiem,że będą 3 drużyny niemieckie,narazie widzę tylko dwie.Czyli coś się jeszcze tu zmieni.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznowu nie płaczcie z tą Wisłą, najbardziej znany klub Polski - pod względem liczby występów w Europie - ostatnich 10 lat i na niego rok temu wykupili licencje no to jest Wisła... dziwne że tylko Ona jest no ale niestety trzeba się z tym pogodzić;/
--- Koniec cytatu ---
czlowieku daj spokoj ma byc najbardziej znany w 10 latach czy aktualny klub. Bez jaj Wisla juz w poprzednim pesie byla bledem. To jakis zart z ta wisla zwyczajnie przekopiowali i tyle
matyjasik90:
wy tu tylko zawsze jakieś błędy widzicie , kupcie sobie fife jak nie pasuje :) ja tam pesa lubie :)
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczlowieku daj spokoj ma byc najbardziej znany w 10 latach czy aktualny klub. Bez jaj Wisla juz w poprzednim pesie byla bledem. To jakis zart z ta wisla zwyczajnie przekopiowali i tyle
--- Koniec cytatu ---
rok temu Wisła grała w el. do LM, PES kupił licencje, pewnie na 2-3 lata... no to czemu w tym roku miało nie być? nie wiem czemu nie kupili w tym roku na Śląsk czy Legie licencji, mi to akurat wisi bo raczej polskimi klubami nie gram, a jak Ci przeszkadza jedna Wisła w PESie to nikt Ci nie każe w niego grać :) zawsze w PES była tylko Wisła - raz czy 2 razy był Lech i Legia, tak to zawsze Wisła więc co w tym dziwnego...?
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIErok temu Wisła grała w el. do LM, PES kupił licencje, pewnie na 2-3 lata... no to czemu w tym roku miało nie być? nie wiem czemu nie kupili w tym roku na Śląsk czy Legie licencji, mi to akurat wisi bo raczej polskimi klubami nie gram, a jak Ci przeszkadza jedna Wisła w PESie to nikt Ci nie każe w niego grać :) zawsze w PES była tylko Wisła - raz czy 2 razy był Lech i Legia, tak to zawsze Wisła więc co w tym dziwnego...?
--- Koniec cytatu ---
to ze to nieaktualne
Nawigacja
[#] Następna strona