Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
Michał144:
Co to nie będzie Bundesligi ??? ??? >:( jak tak to MASAKRA :(
Matrix29:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo to nie będzie Bundesligi ??? ??? >:( jak tak to MASAKRA :(
--- Koniec cytatu ---
A czemu miałaby być?
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
A czemu miałaby być?
--- Koniec cytatu ---
No bo jest głupia Portugalska a Niemieckiej nie ma to trochę dziwne ;) wiem że pes 2012 nie było , 11 przynajmniej była bez paru klubów no ale w nowej grze 2013 roku i żeby nie było Bundesligi ... no ale co tam ;) będzie patch od PesEdit ;D
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEznowu nie płaczcie z tą Wisłą, najbardziej znany klub Polski - pod względem liczby występów w Europie - ostatnich 10 lat i na niego rok temu wykupili licencje no to jest Wisła... dziwne że tylko Ona jest no ale niestety trzeba się z tym pogodzić;/
--- Koniec cytatu ---
Bez jaj. Dokąd przyjeżdża najwięcej wysłanników z zachodnich klubów ? Z Lecha oczywiście. Przez 2 lata grali w 1/32 LE, a Wisła 1 grała w fazie grupowej europejskich pucharów, więc nie wymyślaj już z tą popularnością.
Co do licencji to niech Śląsk awansuję do LM to pewnie kupią :) Szkoda, że LE się tak nie interesują, bo wtedy to byśmy mieli i Legię i Lecha
The_Wraith:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo bo jest głupia Portugalska a Niemieckiej nie ma to trochę dziwne ;) wiem że pes 2012 nie było , 11 przynajmniej była bez paru klubów no ale w nowej grze 2013 roku i żeby nie było Bundesligi ... no ale co tam ;) będzie patch od PesEdit ;D
--- Koniec cytatu ---
Dziwne ? To, że nie będzie ligi niemieckiej było wiadome od dawna, na 99% mają być trzy kluby niemieckie - Bayern, Bayer i Schalke 04. Kto czyta forum i śledzi info o PESie powinien to wiedzieć.
Portugalska też nie będzie licencjonowana, prócz Sportingu i Porto zapewne, więc szału nie ma.
Liczyłem też, że w końcu kupią licencję chociażby na Chelsea - obecnie najlepsza ekipa w Europie, więc powinna być, ale Chelsea trzyma niestety z EA, więc niestety znowu będzie London FC... Ale może będzie jakaś miła niespodzianka i zobaczymy chociaż licencjonowany Arsenal ? Mam taką nadzieję.
Nie wiem jak to w ogóle będzie z Premier League - na razie widzę, że tylko ManU ma licencję, więc to nie za dużo, chociaż ok - to tylko wstępne informacje, także może do niego dołączy Totenham.
Z polskich tylko Wisła ? Mam nadzieję, że dodadzą chociaż Legię lub Lecha, bo to mimo wszystko nasi etatowi reprezentanciw w lidze europy.
Ciekawe, czy kolejny raz w naszej ekipie będzie Kuba BRaszczykowski :)
Nawigacja
[#] Następna strona