Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
adrianmlawa:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBez jaj. Dokąd przyjeżdża najwięcej wysłanników z zachodnich klubów ? Z Lecha oczywiście. Przez 2 lata grali w 1/32 LE, a Wisła 1 grała w fazie grupowej europejskich pucharów, więc nie wymyślaj już z tą popularnością.
Co do licencji to niech Śląsk awansuję do LM to pewnie kupią :) Szkoda, że LE się tak nie interesują, bo wtedy to byśmy mieli i Legię i Lecha
--- Koniec cytatu ---
Do Lecha najwięcej skautów? Chyba Legia sorry że w tym temacie ale kogo mają w Lechu oglądać. Toneva i kto jeszcze nie mam pojęcia
Matrix29:
Czyli nadal nie będzie więcej lig?
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziwne ? To, że nie będzie ligi niemieckiej było wiadome od dawna, na 99% mają być trzy kluby niemieckie - Bayern, Bayer i Schalke 04. Kto czyta forum i śledzi info o PESie powinien to wiedzieć.
Portugalska też nie będzie licencjonowana, prócz Sportingu i Porto zapewne, więc szału nie ma.
Liczyłem też, że w końcu kupią licencję chociażby na Chelsea - obecnie najlepsza ekipa w Europie, więc powinna być, ale Chelsea trzyma niestety z EA, więc niestety znowu będzie London FC... Ale może będzie jakaś miła niespodzianka i zobaczymy chociaż licencjonowany Arsenal ? Mam taką nadzieję.
Nie wiem jak to w ogóle będzie z Premier League - na razie widzę, że tylko ManU ma licencję, więc to nie za dużo, chociaż ok - to tylko wstępne informacje, także może do niego dołączy Totenham.
Z polskich tylko Wisła ? Mam nadzieję, że dodadzą chociaż Legię lub Lecha, bo to mimo wszystko nasi etatowi reprezentanciw w lidze europy.
Ciekawe, czy kolejny raz w naszej ekipie będzie Kuba BRaszczykowski :)
--- Koniec cytatu ---
Bedzie Braszczykowski,i nie aktualne sklady,Arsenal nie bedzie mial normalnej nazwy,Legii i l Lecha nie ma co liczyc,ze dadza
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyli nadal nie będzie więcej lig?
--- Koniec cytatu ---
być może bedzie brazylijska
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBedzie Braszczykowski,i nie aktualne sklady,Arsenal nie bedzie mial normalnej nazwy,Legii i l Lecha nie ma co liczyc,ze dadza
--- Koniec cytatu ---
to dobrze że są patchmakerzy którzy sobie z tym poradzą :),
anhviet:
Totalna zenada. Widac, ze konami w chuja wali i ciagnie tylko kase od nas.
Czytalem tez pierwsze komenty o sterowaniu. Rewelacji i rewolucji wielkiej podobno nie ma.
Jak wroce z roboty to sam przetestuje ale pierwsze newsy nie sklaniaja mnie do kupna nowej czesci.
Generalnie jesli chodzi o druzyny i reprezentacje to LIPA i wstyd. Zeby nie mozna bylo w pelni zagrac eliminacji do np. Mistrzostw Europy, zeby nie mozna bylo zrobic wiekszosci reprezentacji nawet z nie oryginalnymi nazwiskami ...naprawde lipa.
Brak Bundesligi i innych wazniejszych Europejskich zespolow. Lipa Panowie poki co. Konami nas DYMA!
Gram w te gre od samego poczatku ..11 LAT!!! Kaszana i wstyd ...
Nawigacja
[#] Następna strona