Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
Michał144:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETotalna zenada. Widac, ze konami w penisa wali i ciagnie tylko kase od nas.
Czytalem tez pierwsze komenty o sterowaniu. Rewelacji i rewolucji wielkiej podobno nie ma.
Jak wroce z roboty to sam przetestuje ale pierwsze newsy nie sklaniaja mnie do kupna nowej czesci.
Generalnie jesli chodzi o druzyny i reprezentacje to LIPA i wstyd. Zeby nie mozna bylo w pelni zagrac eliminacji do np. Mistrzostw Europy, zeby nie mozna bylo zrobic wiekszosci reprezentacji nawet z nie oryginalnymi nazwiskami ...naprawde lipa.
Brak Bundesligi i innych wazniejszych Europejskich zespolow. Lipa Panowie poki co. Konami nas DYMA!
Gram w te gre od samego poczatku ..11 LAT!!! Kaszana i wstyd ...
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie , zgadzam się z kolegą.Dla mnie żeby Bundesligi nie było w takiej grze to niedopuszczalne a z resztą nie będę nawet się denerwował ;)
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokładnie , zgadzam się z kolegą.Dla mnie żeby Bundesligi nie było w takiej grze to niedopuszczalne a z resztą nie będę nawet się denerwował ;)
--- Koniec cytatu ---
Wiesz w ogóle, że licencje na ligi piłkarskie, nie tylko do gier to wielki biznes ? Bundesliga i Premier League jest na wyłączność EA. Na dodatek Konami ma siedzibę w Japonii, a nie jak EA w Anglii i są na starcie na straconej pozycji. Za to będą dobre ligi Brazylijska i Argentyńska (oby w pełni) więc nie widzę powodów do narzekań. Co do gameplaya to wszystko zależne jest kiedy będzie nowa generacja konsol. Wtedy będzie dopiero porządny silnik i porządny gameplay i grafika. Nie dramatyzujcie. Yair i yenkey na pewno będą ulepszali gameplay, więc będzie dało się normalnie grać.
krab13:
To dlatego teraz Konami będzie robić PESA w Londynie?
MR87:
Będzie liga brazylijska w PES 2013. Przeglądam unnamedy i zobacyzłem że jest logo ligi brazylijskiej (dokładnie to unnamed_54 z DT04.img) ;)
Bardzo dobra wiadomość :)
PS: Jak znajdę coś "ciekawego" to napisze :)
sempre_barca:
Szkoda, że z polskich drużyn będzie tylko Wisła. Nie mam nic przeciwko niej ale uważam, że Lech i Legia też na to zasługują.
Nawigacja
[#] Następna strona