Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 Demo- subiektywna ocena
Orson:
nie jest. Grałeś z kims dobrym w demko? ja tak i obaj strzelalismy bramki własnie po akcjach gdy obrona stała za wysoko , mimo, że miałem ustawioną linie obrony na 0
Dokładnie dokładnie zrobili to co w Fifie 10.
Dramat jak dla mnie.
ps porównaj sobie obronę z PES 2012 i tą z 13- zobacz jak w 11 asekurują przestrzeń za nimi a jak w 13 patrzą na to co się dzieje z przodu tylko i włącznie
Kurde jak nasz Jodłowiec ;D
krab13:
A mi się akurat to podoba.
Orson:
dziwne ale cóż, masz do tego prawo
Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie jest. Grałeś z kims dobrym w demko? ja tak i obaj strzelalismy bramki własnie po akcjach gdy obrona stała za wysoko , mimo, że miałem ustawioną linie obrony na 0
Dokładnie dokładnie zrobili to co w Fifie 10.
Dramat jak dla mnie.
ps porównaj sobie obronę z PES 2012 i tą z 13- zobacz jak w 11 asekurują przestrzeń za nimi a jak w 13 patrzą na to co się dzieje z przodu tylko i włącznie
Kurde jak nasz Jodłowiec ;D
--- Koniec cytatu ---
Fakt trochę z tym racji z wychodzeniem wysoko linii obrony. W tej kwestii poprawia trochę sytuację jeszcze zmieniejszenie pressingu i compactness, dzięki czemu nie wyrywają tak do przodu i gra nie toczy się na tak małym obszarze. Wtedy trochę trudniej o prostopadłą. Mimo wszystko o niebo lepiej ( w moim odczuciu ) broni się w sytuacji 1vs1, obrońca ma tak jakby większe pole zasięgu odbioru piłki.
Orson:
no własnie gralem online w 12 z kolesiem który non stop bił na siłe piłki prostopadłe. Wygrałem bo w PES 12 obrona naprawdę stoi dobrze, cofali się i czyścili te "strzały", w 13 byłby problem, szansa, ze któraś taka prostopadła by przeszła , była by duża
Licze, ze to poprawią ....
Nawigacja
[#] Następna strona