Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 Demo- subiektywna ocena
jozin666:
Bramkarze dalej pluja pod rekoma,z 26m [cenzura] wpuszczaja,czasami sam na sam bronia,ale to rzadko sie zdarza,trzeba czekac na next bo z tego silnika nic nie wycisna i tak jak jest w tym pierwszym demie tak bedzie w drugim i w full version
pikusix1:
Jezu... to, że parę szmat puszczą, nie znaczy, że będą je cały czas puszczać, człowieku... Zdaża się takie bramki puszczać i tyle...
creativeopinion:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJezu... to, że parę szmat puszczą, nie znaczy, że będą je cały czas puszczać, człowieku... Zdaża się takie bramki puszczać i tyle...
--- Koniec cytatu ---
Trudno do perfekcji i tyle w temacie. Dla mnie strzały są zbyt proste, ponieważ jeżeli w trakcie meczu potrafię strzelić 3-4 bramki z dystansu, to chyba coś jest nie tak a nie są to gole, które musiałem nie wiadomo jak wypracować. Zobaczymy jak się będzie grać średniakami, ponieważ dla mnie liczy się "online" i nie będę wtedy grał takimi drużynami, ale mnie to martwi bo wiem kim będą grać inni..
Po za tym demo jak najbardziej na plus, jestem pozytywnie zaskoczony.
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJezu... to, że parę szmat puszczą, nie znaczy, że będą je cały czas puszczać, człowieku... Zdaża się takie bramki puszczać i tyle...
--- Koniec cytatu ---
Kupisz fulla ?:D
Ja juz zamowilem :)
Patis:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBramkarze dalej pluja pod rekoma,z 26m [cenzura] wpuszczaja,czasami sam na sam bronia,ale to rzadko sie zdarza,trzeba czekac na next bo z tego silnika nic nie wycisna i tak jak jest w tym pierwszym demie tak bedzie w drugim i w full version
--- Koniec cytatu ---
A '[cenzura]' w realnej piłce nie padają? No właśnie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona