Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

PESEdit 2013 Demo Patch 2.0

<< < (31/42) > >>

Artur 7:
nie gralem w demo moze ktos wytlumaczyc powoli jak zainst to cudo

Misiek94:
Robie tak jak piszecie, dochodzi do menu i mnie wywala.

Mógłby ktoś komu to poszło napisać pokolei jeszcze raz jakie pliki skopiować

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---mniejszego/większego pliku - o co chodzi?, btw jak robię tak jak napisałeś czarny ekran przy ładowaniu i nic się nie dzieje.
--- Koniec cytatu ---

OMG....

Czyli jak to w ogóle wgrać:

--- Cytuj ---- Ściągnąć z linku co podałem plik o nazwie unlock.rar REJESTRACJA lub LOGOWANIE
- Rozpakować owy ściągnięty plik i folder powstały o nazwie unlock skopiować do katalogu z grą.
- Do folderu unlock skopiować foldery o nazwie pesedit (najpierw z większego pliku a potem z mniejszego zawartego z kitserverem od pesedit).
- Po zrobieniu owych czynności uruchomić unlock config i dać ATTACH - jak by nie można było to dać DETACH i ponownie ATTACH).
- Odpalamy grę przez pes2013.exe
--- Koniec cytatu ---

Czyli ściągasz PESEdit Demo Patch 2.0 (czyli większy plik) z tego forum i następnie Kitserver for Demo Patch 2.0 (mniejszy plik) z tego linku REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Czyli kopiujesz folder pesedit (ten bardziej pojemny) tam gdzie napisałem w instrukcji i nastepnie z linku do kitservera (ten mniejszy) tak samo kopiujesz folder pesedit wedle instrukcji. Jak wyskoczy okno jakieś w czasie kopiowania to zatwierdzasz na tak.

Do tego jeszcze z mniejszego dla pewności skopiować z folderu pesedit a w nim z folderu dt0c.img pliki ktore tam są do folderu unlock>pesedit>img>dt0c.img

Z resztą kur*** rusz trochę łepetyną.

Lecho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOMG....

Czyli jak to w ogóle wgrać:

Czyli ściągasz PESEdit Demo Patch 2.0 (czyli większy plik) z tego forum i następnie Kitserver for Demo Patch 2.0 (mniejszy plik) z tego linku REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Czyli kopiujesz folder pesedit (ten bardziej pojemny) tam gdzie napisałem w instrukcji i nastepnie z linku do kitservera (ten mniejszy) tak samo kopiujesz folder pesedit wedle instrukcji. Jak wyskoczy okno jakieś w czasie kopiowania to zatwierdzasz na tak.

Do tego jeszcze z mniejszego dla pewności skopiować z folderu pesedit a w nim z folderu dt0c.img pliki ktore tam są do folderu unlock>pesedit>img>dt0c.img

Z resztą kur*** rusz trochę łepetyną.

--- Koniec cytatu ---

A co z plikiem dt0d?

MaddiMNagic:
Do folderu img. Ehh, szkoda gadać, ludzie teraz nawet trochę myśleć nie potrafią.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej