Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
PESEdit 2013 Demo Patch 2.0
Lecho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo folderu img. Ehh, szkoda gadać, ludzie teraz nawet trochę myśleć nie potrafią.
--- Koniec cytatu ---
Ogarnij się trochę, pytałem dla pewności bo o tym rychu peja nic nie pisał.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERobie tak jak piszecie, dochodzi do menu i mnie wywala.
Mógłby ktoś komu to poszło napisać pokolei jeszcze raz jakie pliki skopiować
--- Koniec cytatu ---
Upewnij się (oczywiście jak pobrałeś to co ja napisałem czy OnoMatoPeja) czy masz taką ścieżkę "kitserver/pesedit" i tu musi być tylko folder "img" jeśli masz foldery z końcówką .img to przenieś je właśnie do folderu "img" i będzie tobie wszystko śmigać ;)
Misiek94:
Dzięki wielkie, tu właśnie był problem. Pliki z pesedit w patchu trzeba wkleic do folderu img i wtedy wszystko śmiga
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---kitserver/pesedit
--- Koniec cytatu ---
U mnie to się nazywa unlock/pesedit. Nie ma znaczenia jak zwie się folder gdzie są potrzebne pliki.
Jak już doszedłeś do ładu po tylu próbach to gratulacje. Na przyszłość trochę pomyśl, popatrz, a następnie zadawaj pytania.
Nie pisałem o tym bo to chyba oczywiste że all patche potrzebują dt0d.img w głównym katalogu pesa2013, czyli dt0d.img skopiowanego z głównego katalogu pes2012 (pewnie nie wiedziałeś tego).
Jak ktoś ma ochotę może zuploadować (nie na moje łącze), poprawnie działający patch bez zabawy moim sposobem lub z forum pesedit i podać link tutaj na forum dla reszty jak by chcieli skorzystać.
Cooltys:
Każdy sam musi sobie składać to jak to zrobić...sam siedziałem teraz trochę nad tym i mały szczegół i już wszystko nie działa czy wywala. Poniżej po kolei postaram się jak najdokładniej wyjaśnić:
- Ściągnąć z linku co podałem plik o nazwie unlock.rar
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
- Rozpakować owy ściągnięty plik i folder powstały o nazwie unlock skopiować do katalogu z grą.
- Do folderu unlock skopiować foldery o nazwie pesedit (najpierw z większego pliku a potem z mniejszego zawartego z kitserverem od pesedit).
- Po zrobieniu owych czynności uruchomić unlock config i dać ATTACH - jak by nie można było to dać DETACH i ponownie ATTACH).
- Odpalamy grę przez pes2013.exe
To jest ten sam opis co wcześniej podany. Wszystko zrobiłem tak samo ale mi wywalało...okazało się że należało zmienić trochę ścieżkę co dla osób wcześniej nie korzystających z tego typu patchów jest jednak problemem. Tzn sama zmiana jest prosta, ale że to trzeba zrobić to inna sprawa...do rzeczy:
Miałem w folderze z grą taką ścieżkę : unlock/pesedit/ (no i tutaj mialem od razu te pliki dt0b.img, ...)
Wystarczyło zmienić ścieżkę na: unlock/pesedit/img/(i wlasnie tutaj te 4 pliki -dt0b.img, etc)
Cały szkopuł wynikał właśnie z tego że nie było po drodze folderu img...wszystko robiłem na czystym pesie i ladnie juz smiga. Mam nadzieje ze komuś pomogłem:)
Pozdro!
ps. Na forum pesedit też ludzie mają mnóstwo problemów z tym patchem, wiadomo że niektórzy są niedokładni czy coś no ale komu się chce wertować cały temat i łączyć informacje w całość...starajmy się być bardziej wyrozumiali i w jednym miejscu umieszczajmy krok po kroku jak coś wykonać:)
Nawigacja
[#] Następna strona