Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
PESEdit 2013 Demo Patch 2.0
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---unlock/pesedit/ (no i tutaj mialem od razu te pliki dt0b.img, ...)
--- Koniec cytatu ---
omg... napisałem jak byk folder pesedit, a nie jego zawartość.... :( eh...
Ludzie czytajcie.... pierwszy raz macie z tym do czynienia czy co... pewnie większość to gracze fify...
Cooltys:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEomg... napisałem jak byk folder pesedit, a nie jego zawartość.... :( eh...
Ludzie czytajcie.... pierwszy raz macie z tym do czynienia czy co... pewnie większość to gracze fify...
--- Koniec cytatu ---
W tym Twój problem...nie możesz zaakceptować tego, że niektórzy może to robią pierwszy raz? Jak się w tym siedzi to jest to proste, jak nie no to już nie. Sam kiedyś siedziałem w edycji pesa i wiedziałem sporo, a teraz miałem problemy bo już dawno się w to nie bawiłem.
OnoMatoPeja:
Nie siedzie w tym. Po prostu trochę chęci. Nie obchodzi mnie edytowanie gry itd. z tym związane.
Skompilowanie mi tego zajęło ~15 min na zasadzie prób i błędów.
Hm.. jak ściągają patche z neta i wgrywają a potem mają problemy notorycznie n-ty raz to raczej nie jest to pierwszy raz.
Ale mniejsza z tym. Nie ma co przeciągać. Sprawa załatwiona.
ordon24:
robie tak jak mowicie i nie moge wgrac tego patch 2.0 POMOCY cały czas mnie wywala ;/
Radzio123:
Tak samo robię wszystko po kolei jak piszecie i kiedy odpalam pesa przez pes2013.exe to gra niby się włącza ale pojawia się czarny ekran i dalej nic się nie dzieje.
Nawigacja
[#] Następna strona