Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
PESEdit 2013 Demo Patch 2.0
MichW:
Jakieś dziwne te previewy piłek są w tej wersji. Mam nadzieję, że w full wersji nie będą takie rozklepane podglądy
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja ie mogę zainstalować, tego patch'a nic mi się nowego nie pojawia. Co mogę robić, źle? Po pobraniu patcha 1,1 wklejam wszystkie pliki img, do głównego folderu z grą, wklejam plik dt0d z pes 2012 do pes 2013 demo i uruchamiam grę przez unlock.exe i nic nie działa w takim sensie, że nic mi do gry się nie dodaje.
--- Koniec cytatu ---
Jak kopiujesz pliki z PESa 2012 to nic dziwnego, że tobie nie działa :P
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmożna się wkurzyć, te rapidgator, Hellshare i turbobit to najgorsze za przeproszeniem gówn*a, tu trzeba czekać 10 minut, tam strasznie wolno się pobiera
--- Koniec cytatu ---
Rapidgator to obecnie jeden z najlepszych serwerów. Na 2 MB necie ściąga mi się min. 120 KB/s, więc nie wiem co masz za problem. Dwa ostatnie serwery to racja, choć Hellshare nie jest taki zły. Wystarczy kilka razy odświeżyć w razie przeciążenia i można pobierać :)
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakieś dziwne te previewy piłek są w tej wersji. Mam nadzieję, że w full wersji nie będą takie rozklepane podglądy
Rapidgator to obecnie jeden z najlepszych serwerów. Na 2 MB necie ściąga mi się min. 120 KB/s, więc nie wiem co masz za problem. Dwa ostatnie serwery to racja, choć Hellshare nie jest taki zły. Wystarczy kilka razy odświeżyć w razie przeciążenia i można pobierać :)
--- Koniec cytatu ---
co do prewiewów to wyglądaj beznadziejnie
na hellshare wolno się pobiera
Matiwoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa czystą wersję Pesa to instalujesz ? Miałeś jakieś patche przedtem ?
--- Koniec cytatu ---
Tak na czystą wersje demo 2013.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
O czym ty do mnie mówisz, skoro w instrukcji jest napisane: Copy dt0d.img from PES 2012 img folder to PES 2013 Demo img folder (alternatively, download dt0d.img to nie wiem skąd takie zdziwienie.
--- Koniec cytatu ---
L3X-T3R:
Zajebiście, mi w ogóle już przy select side wywala do windowsa... Przeinstalowane na nowo i dalej to samo. Bez patcha też co chwile wywala z menu. W ogóle po uruchomieniu wyskakuje komunikat, że mam za słabą kartę graficzną, minimalnie potrzebuje 128ramu karty, z tym że ja mam kartę 768MB, ktoś kuma to? ;p
Gap12:
Panowie nie bardzo wiem co trzeba pobrać może mi ktoś napisać po kolei?
Nawigacja
[#] Następna strona