Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

PESEdit 2013 Demo Patch 2.0

<< < (15/42) > >>

labamba63:
@L3X-T3R
Na oryginalnym demo gra działa dobrze?, masz pobrane najnowsze sterowniki do karty graficznej?

@Gap12
Czego nie rozumiesz?
 w pierwszym poście wszystko jest opisane od A do Z

Pobierz Patcha 1.1 PesEdit (1 link w poście pt. "Download Update") > następnie dt04.img oraz jeśli nie masz jak skopiować z pes2012 dt0d.img to również pobierasz...
Z tego co wiem to już 1.0 nie będziesz musiał pobierać samo 1.1 powinno wystarczyć.

reszta instrukcji jak zainstalować

--- Cytuj ---1. Copy dt0d.img from PES 2012 img folder to PES 2013 Demo img folder (alternatively, download dt0d.img (link above))
 2. Copy the content of the PES 2013 Demo folder included in this download to the PES 2013 Demo folder
 on your pc.
 3. Start the game via 'pes2013-unlock.exe'

--- Koniec cytatu ---

@sznyta, @Douglas - wystarczy w google poszukać alternatywnego downloadu :), ale to prawda łącza są wolne, jest wiele szybszych hostingów no ale cóż poradzić ~200mb to aż tak dużo nie jest ;P

L3X-T3R:
no właśnie pobrałem najnowsze stery. Na oryginalnym demku jest to samo, w copa lib dochodzi do wyboru drużyny. Dziwna sprawa...

Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE@Gap12
Czego nie rozumiesz?
 w pierwszym poście wszystko jest opisane od A do Z

Pobierz Patcha 1.1 PesEdit (1 link w poście pt. "Download Update") > następnie dt04.img oraz jeśli nie masz jak skopiować z pes2012 dt0d.img to również pobierasz...
Z tego co wiem to już 1.0 nie będziesz musiał pobierać samo 1.1 powinno wystarczyć.

reszta instrukcji jak zainstalować

--- Koniec cytatu ---
Ok dzięki właśnie nie wiedziałem czy trzeba pobierać 1.0 i 1.1 czy tylko 1.1.

labamba63:
No nie ma sprawy ;), sam przed chwilą sprawdziłem do poprawnego działania wystarczy 1.1 bez 1.0

Co do patcha to: pobrałem, zagrałem i porównując go do whellas'a niebo a ziemia... Jeśli w pesedit jest twoja drużyna pobieraj, patch od whellasa pomimo, że ma bodajże 117 teamów jest niedopracowany i sporo twarzy jest dummy a stroje graczy są stare nie wiem jak wygląda to po aktualizacji. Ale z patcha PesEdit jestem zadowolony :) tyle teamów w zupełności mi wystarczy.

Jestem madridistą (jeżeli doświadczenie mi pozwala się tak nazywać) i ujrzenie np. Ronaldo (przykład dobrze znany) z serii 99 spuszczony na 95 points trochę mnie zaniepokoił (statsy na B,B,B,C), natomiast w grze dobrze się spisuje. Szkoda tylko, że barca względem realu dostała takie wysokie noty :P (ale nie będę już poruszał tutaj tematu real-barca), PSG też nieźle wycenili, za to milan jak spadł (w sumie nie ma się co dziwić stracił 2 świetnych zawodników, choć w 2012 zawsze uważałem, że jest za dobrze wyceniony).

Brakuje mi tu tylko stadionów  :'(

RIPPERO:
dokładnie brakuje tylko stadionów jak by było Old Trafford, Santagio, Camp Nou (chyba dobrze napisałem :D) i może Wembley mi by to wystarczyło

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej