Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

PESEdit 2013 Demo Patch 2.0

<< < (16/42) > >>

Kosimazaki:
Podzielam zdanie labamba63 Ronaldo spuszczony w dół może nawet być, ale staty Barcy na moje oko są zawyżone. Messi=totalny bot raz jak grałem wychodził sam na sam to ja mu kosę od tyłu w nogi a on se przeskoczył jak nigdy nic... Alexis podobnie wiem że jest szybki ale nie przesadzajmy, z tym speed merchant minie każdego na professionalu... Reszta statów jest ok :). Szkoda tylko że znowu piłka przelatuje (przenika) przez nogi moich obrońców, troche to do dupy...Hmm do czego jeszcze można się przyczepić?:) Torres chyba powinien mieć "ciut" więcej, bo końcówke sezonu miał dobrą, na euro też grał dobrze, Marin też"ciut" więcej chyba powinien mieć;) Oraz Mata ma za mało 79...I jeszcze Lescoot przecież to podstawowy obrońca repry i mistrza Anglii i 79 to mało, a Toure 89 o prosze... Za mało Chcharito i Kagawa, No i Mandzukic chyba więcej ma mieć... Mam wersję 1.0 uprzedzam niewiem jak z 1.1 bo zasysam:D Na razie tyle ode mnie  :D

Nejdro:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdokładnie brakuje tylko stadionów jak by było Old Trafford, Santagio, Camp Nou (chyba dobrze napisałem :D) i może Wembley mi by to wystarczyło

--- Koniec cytatu ---

To faktycznie robi wam tak dużą róźnice ? A poza tym to w ogóle możliwe jest wgranie tych stadionów do dema, bo podejrzewam, że jeśli tak to powinny już dawno być.

REJESTRACJA lub LOGOWANIETorres chyba powinien mieć "ciut" więcej, bo końcówke sezonu miał dobrą, na euro też grał dobrze, Marin też"ciut" więcej chyba powinien mieć;) Oraz Mata ma za mało 79...I jeszcze Lescoot przecież to podstawowy obrońca repry i mistrza Anglii i 79 to mało, a Toure 89 o prosze... Za mało Chcharito i Kagawa, No i Mandzukic chyba więcej ma mieć... Mam wersję 1.0 uprzedzam niewiem jak z 1.1 bo zasysam:D Na razie tyle ode mnie  :D

--- Koniec cytatu ---

Te staty to już tradycja w Pesie :)

RIPPERO:
może pracują nad stadionami bo takie jak tamte wymagają raczej dużo czasu

Nejdro:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże pracują nad stadionami bo takie jak tamte wymagają raczej dużo czasu

--- Koniec cytatu ---

Ale ja nie miałem na myśli robienia stadionów od nowa, tylko wyciągnięcia z PES-a 12.

MichW:
@Matiwoo...Przecież to są dwie inne gry. Ściągasz dt0d.img z pierwszej strony i to wgrywasz. ::)

@labamba63 @RIPPERO. Wyjdzie kitserver i będzie można spokojnie sobie powgrywać ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej