Autor Wątek: Lazio Rzym by pasztelan - Panie Turek, kończ pan te wygłupy...  (Przeczytany 17478 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
Odp: Lazio Rzym by pasztelan - Sylwetki naszych rywali w Serie A
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpień 14, 2012, 12:51:03 »
Rywali opisowo przedstawiłeś bardzo dobrze. Zaliczyłeś może kilka błędów , takich literówek albo jakiś rzeczy związanych z grafiką , jednak mamy nadzieje ,że ogarniesz jak to się robi i w ogóle. ;) Wygraliście z Juventusem , jest to bardzo dobry rezultat , tym bardziej ,że punkty z takimi rywalami zawsze liczą się najbardziej. ;)

PS. Może wrzucaj grafikę na bankfotek.pl ? Ja tam wrzucam swoje zdjęcia , myślę ,ze u ciebie też zadziała. :)

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: Sierpień 14, 2012, 12:56:38 »
PS. Może wrzucaj grafikę na bankfotek.pl ? Ja tam wrzucam swoje zdjęcia , myślę ,ze u ciebie też zadziała.  :)

Próbowałem. Też nie wyszło. Ja nadal będę wierny vpx'owi. I wiecie co mnie wnerwia? Dlaczego imageshack robi taką wielką furorę

Po za tym w tym tekście na pewno nie ma literówek. Poprawiłem błędy, bo jak nie ma wyrazu, to nam podkreślą na czerwono. Fakt, we wcześniejszych tekstach było wiele literówek, ale tu być nie powinno

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 12.08.2012r.
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpień 14, 2012, 13:00:53 »
Próbowałem. Też nie wyszło. Ja nadal będę wierny vpx'owi. I wiecie co mnie wnerwia? Dlaczego imageshack robi taką wielką furorę

Po za tym w tym tekście na pewno nie ma literówek. Poprawiłem błędy, bo jak nie ma wyrazu, to nam podkreślą na czerwono. Fakt, we wcześniejszych tekstach było wiele literówek, ale tu być nie powinno
Właśnie, czego nie wrzucasz na imageshack.us? Ja tam wrzucam i jeszcze dotychczas nie miałem żadnego problemu...
Ja nie oglądam filmów na YouTubie, tylko na YouHejcie ;p

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpień 14, 2012, 13:22:46 »
Właśnie, czego nie wrzucasz na imageshack.us? Ja tam wrzucam i jeszcze dotychczas nie miałem żadnego problemu...

Na tym też próbowałem. Daje na vpx, tylko dlatego, że mi nigdy nie pomniejsza grafy

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: Sierpień 14, 2012, 13:56:45 »
Na tym też próbowałem. Daje na vpx, tylko dlatego, że mi nigdy nie pomniejsza grafy
Rozumiem... Ale na imageshack.us jak wybierzesz z listy dialogowej "Nie zmieniaj rozmiaru", to też będzie OK.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpień 14, 2012, 14:27:23 »

postimage.org - nie zmienia formatu ani rozmiaru :) Sam używam od dosyć dawna i linki nawet nie wygasły.

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpień 14, 2012, 17:20:10 »
a na imageshack to spokojnie dawaj... przecież tam oprócz dostosowań do rozmiaru masz także opcję nie zmienaj rozmiaru... serwer stabilny, pewny, co ważniejsze bezawaryjny.

KojteX

• Gość
Odp: Lazio Rzym by pasztelan - Graliśmy z Juventusem!
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpień 14, 2012, 18:26:51 »
Na start z mistrzem i już pierwsze 20 minut były dla was fantastyczne. Pod koniec pierwszej połowy trafił Chielini, to was trochę zdekoncetrowało, czego efekt widzieliśmy w 64 minucie. Po stracie 2 bramek nie łatwo się podnieść, ale twoi piłkarze pokazali klasę strzelając zwycięskiego gola.

Offline vapmos

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.01.2012r.
  • Grom - Pogrom
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpień 14, 2012, 18:40:56 »
Fantastyczna oprawa graficzna bardzo mi się podoba :D Co do samego początku sezonu to utarłeś nosa Białej Damie , szybko strzelone dwie bramki ustawiły pierwszą połowę na waszą korzyść , chociaż w końcówce spotkania padł gol kontaktowy . Druga połowa i pada remis za sprawą Krasić'a , pewnie jak by padł remis to Juventus by był zadowolony z punktu ale tak nie było ^^ Hernanes pogrąża Juve i Lazio wygrywa zasłużenie :) Oby tak dalej :D

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #69 dnia: Sierpień 14, 2012, 22:42:00 »
pasztelan, dawaj na imageshack. tak jak jeden z kolegów wyżej, wcale nie musisz dostosowywać rozmiaru, pozostawiasz obrazek w oryginalnym. dużym plusem tego hostingu jest to, że jest stosunkowo szybki i bezawaryjny. :P

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpień 15, 2012, 08:42:59 »
Jedno mnie dziwi. Dlaczego na ławce Juve zasiadł Paolo Cannavaro...przecież to gracz Napoli? Nie czasem Fabio..? Chociaż nie wiem no :D

Co do meczu to lepiej wystartować nie można było. Wygrywacie mecz z mistrzem kraju i notujecie trzy punkty. Może trzeba było zachować tylko trochę więcej koncentracji w niektórych momentach i nie stracić bramki na 2:2 fakt jednak iż i tak wygrywacie, a póki co liczba straconych bramek czy też strzelonych nie ma znaczenia. Liczą się punkty.

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #71 dnia: Sierpień 15, 2012, 11:22:51 »
Jedno mnie dziwi. Dlaczego na ławce Juve zasiadł Paolo Cannavaro...przecież to gracz Napoli? Nie czasem Fabio..? Chociaż nie wiem no   :D

Fakt, mój błąd

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpień 15, 2012, 19:36:17 »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
Odp: Lazio Rzym by pasztelan - Bardzo ciekawy mecz z Fiorentiną!
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpień 16, 2012, 08:31:39 »
Nie porywające spotkanie, które ciężko opisać. Nie przedstawiłeś nam żadnej sytuacji Twojej ekipy, wnioskuję więc,że za dużo ich nie było. Widzę,że oddaliście co prawda 3 strzały ale najwidoczniej nie były one super groźne. Tracicie punkty, ale można powiedzieć,że był to taki mecz bez faworyta, mecz dwóch równych drużyn.

Co do kartki. Niezły pomysł i niezła akcja. Mauro? Wnioskuję iż Zarate..widać poczucie humoru go nie opuszcza.

Offline MCPL

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpień 16, 2012, 12:32:43 »
Cóż, tak jak Rogalos napisał mecz nie był wyjątkowo porywający. Mogłeś co prawda opisać jakąś akcję Lazio ale cóż to już twój wybór.
PS. Niezły numer Zarate wywinął Ledesmie. Kocham takie urozmaicenia w karierach na pesleague.pl

pasztelan

• Gość
« Odpowiedź #75 dnia: Sierpień 16, 2012, 13:49:32 »
Mogłeś co prawda opisać jakąś akcję Lazio ale cóż to już twój wybór.

Najlepszą moją akcją był strzał głową po rożnym, w prost w ręce bramkarza. Opisuje tylko sety i słupki

Offline Linkin

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 26.07.2012r.
« Odpowiedź #76 dnia: Sierpień 16, 2012, 13:55:43 »
Ciekawa ta kartka z pamiętnika ;)

Mecz, jednak już nie. Cóż, takie się też zdarzają. Liczę, że w następnym meczu sobie powetujesz za Fiorentinę i zwycięstwo będzie Twoje.

Offline IDareKI

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 11
  • Na forum od: 21.05.2012r.
« Odpowiedź #77 dnia: Sierpień 16, 2012, 17:50:35 »
Mało porywające spotkanie. Jedynie Fiorentina potrafiła realnie zagrozić Twojej bramce, choć chyba powinno być całkiem odwrotnie. Szkoda, że mecz był tak nudny i emocje nie zrównoważyły kosztów biletów, których musieli ponieść kibice. Na pewno stać was na dużo więcej.
Na pewno ten tekst, którym wypełniłeś pozostałą przestrzeń jest miłym dodatkiem do opisu meczowego. Gracze też ludzie - mają niezłe poczucie humoru ;)

Offline VivaCarnival

• Amator
  • *
  • Na forum od: 19.04.2012r.
« Odpowiedź #78 dnia: Sierpień 16, 2012, 22:22:10 »
nie ma to jak chwytliwy tytuł. gówniany mecz. hehe. daliście ciała, ale początek sezonu dopiero, więc rozliczać was będą najpóźniej za 10 miesięcy. cieszta się z punktu, w końcu to Viola miała optyczną przewagę.

notka na panelu bocznym przyjemna. miło się czyta coś więcej niż tylko suche mecze. jeśliby starczyło ci pomysłów, to pociągnij to dalej.

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 17, 2012, 00:39:55 »
po tym, jak zaaplikowaliście 3 gole mistrzom Włoch, można było spodziewać się czegoś więcej. i to dużo wiecej. ja rozumiem, Viola to rywal konsekwentny w obronie, jednak jeżeli myślicie o czołówce, to trzeba takowych rywali pokonywać. a z waszej strony lipa... mało strzałów świaczy o tym, że zawiedliście.
fajna notka z boku. pamiętnika na forum jeszcze chyba nie było, więc jesteś pierwszy. ciekawe ile masz jeszcze w zanadrzu historyjek :P

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Sierpień 17, 2012, 00:39:55 »