Mogę pomóc przy praktycznie każdym pliku związany z grafiką, muzyką czy krótkimi filmikami, które na przykład są pokazywane podczas repaly-ów. Ewentualnie mogę pomóc w tłumaczeniu na język polski.
Z tym, że znając to forum i ludzi przypuszczam, że skończy się to tak jak zawsze. A dokładnie mówiąc wielką spiną wśród userów i twórców takiego patcha. Nie oszukujmy się, że taki stan rzeczy tutaj jest obcy.
Także mogę dołączyć do ekipy, która już będzie na bank zatwierdzona i co najważniejsze pełna energii do pracy nad takim dziełem. Piszę to dlatego, że sam obecnie mam już na warsztacie trzy własne dodatki, które wypuczę przy pełnej wersji. Po prostu nie chce tracić czasu na głupie sprzeczki, których pewnie tutaj nie zabraknie i tak dalej. Wolę ten czas przeznaczyć na jakieś nowe bajery do PES-a 2013 z mojej strony.
I błagam was nie odbierajcie tego posta w taki sposób, że uważam się tutaj za nie wiadomo kogo itd. Nie chcę zwyczajnie na świecie brać udziału w durnych przepychankach przed rozpoczęciem prac nad patchem, a na dokładnym skupieniu się już nad projektem. Tylko tyle, naprawdę.
Jeśli już ustalicie skład i będziecie pewni na 100% że to wszystko wypali i jest grupa ludzi dobrze przygotowana, to możecie mnie dopisać do projektu.