Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Ekstraklasa Patch PES 2013 by PESLeague.pl

<< < (3/4) > >>

drunk:
Mogę pomóc przy praktycznie każdym pliku związany z grafiką, muzyką czy krótkimi filmikami, które na przykład są pokazywane podczas repaly-ów. Ewentualnie mogę pomóc w tłumaczeniu na język polski.
Z tym, że znając to forum i ludzi przypuszczam, że skończy się to tak jak zawsze. A dokładnie mówiąc wielką spiną wśród userów i twórców takiego patcha. Nie oszukujmy się, że taki stan rzeczy tutaj jest obcy.
Także mogę dołączyć do ekipy, która już będzie na bank zatwierdzona i co najważniejsze pełna energii do pracy nad takim dziełem. Piszę to dlatego, że sam obecnie mam już na warsztacie trzy własne dodatki, które wypuczę przy pełnej wersji. Po prostu nie chce tracić czasu na głupie sprzeczki, których pewnie tutaj nie zabraknie i tak dalej. Wolę ten czas przeznaczyć na jakieś nowe bajery do PES-a 2013 z mojej strony.
I błagam was nie odbierajcie tego posta w taki sposób, że uważam się tutaj za nie wiadomo kogo itd. Nie chcę zwyczajnie na świecie brać udziału w durnych przepychankach przed rozpoczęciem prac nad patchem, a na dokładnym skupieniu się już nad projektem. Tylko tyle, naprawdę.
Jeśli już ustalicie skład i będziecie pewni na 100% że to wszystko wypali i jest grupa ludzi dobrze przygotowana, to możecie mnie dopisać do projektu.

molopex:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnapisz na moje gadu bartek 42507046

--- Koniec cytatu ---
Używaj opcij edytuj.

Warmlotek1:
Zróbcie coś ogólnoświatowego, a nie drugi ekstraklasa patch:).
jeżeli chcecie zrobić konkurencję dla pesedit Statsy balans musi być perfekt praktycznie, dużo czasu trzeba poświęcić by przysiąść przy tym.

Zaproponowałbym wam coś innego ot taka luźna propozycja.
Przykładowo stanek świetnie zna lige hiszpańską móglby ją np zrobić,
Ktoś kogo jest konikiem bundesliga zrobił by bundeslige i tak dalej.

Wtedy każdą ligę mielibyście dopracowaną perfekt i każdy przyłożył by się na maxa do swojej ulubionej ligi.

A ja jak zawsze siadam z boku, trzymam panowie kciuki i życzę powodzenia.

Nie spamuję wam tu więcej.

pawlodar_10:
Akurat twoja wypowiedź w żadnym stopniu nie jest spamem, a pomysł bardzo dobry.

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMogę pomóc przy praktycznie każdym pliku związany z grafiką, muzyką czy krótkimi filmikami, które na przykład są pokazywane podczas repaly-ów. Ewentualnie mogę pomóc w tłumaczeniu na język polski.
Z tym, że znając to forum i ludzi przypuszczam, że skończy się to tak jak zawsze. A dokładnie mówiąc wielką spiną wśród userów i twórców takiego patcha. Nie oszukujmy się, że taki stan rzeczy tutaj jest obcy.
Także mogę dołączyć do ekipy, która już będzie na bank zatwierdzona i co najważniejsze pełna energii do pracy nad takim dziełem. Piszę to dlatego, że sam obecnie mam już na warsztacie trzy własne dodatki, które wypuczę przy pełnej wersji. Po prostu nie chce tracić czasu na głupie sprzeczki, których pewnie tutaj nie zabraknie i tak dalej. Wolę ten czas przeznaczyć na jakieś nowe bajery do PES-a 2013 z mojej strony.
I błagam was nie odbierajcie tego posta w taki sposób, że uważam się tutaj za nie wiadomo kogo itd. Nie chcę zwyczajnie na świecie brać udziału w durnych przepychankach przed rozpoczęciem prac nad patchem, a na dokładnym skupieniu się już nad projektem. Tylko tyle, naprawdę.
Jeśli już ustalicie skład i będziecie pewni na 100% że to wszystko wypali i jest grupa ludzi dobrze przygotowana, to możecie mnie dopisać do projektu.

--- Koniec cytatu ---
bardzo dobrze Cię rozumiem w tamtym roku nie wyszło w tym roku zamierzam podejść do tego na luzie ale postaram się żeby to było jakoś profesjonalnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej