Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
P@ul:
Ja tam raczej wybiorę Pesa ponieważ:
- bardziej czuć przestrzeń boiska niż w fifie
- atmosfera LM, Pes ma tą atmosfere czego brakuje w karierze Fifie (no chyba ze wyjdzie jakiś patch który da te rozgrywki z tą otoczką do fify)
- bardziej ludzcy bramkarze ( w fifie 12 bramkarze stali na lini nie wychodząć prawie cieżko ich było lobować czy kiwać, w Pesie natomiast jest z tym ok co sprawia ze bramki można zdobywac na różne sposoby)
- Fifa pewnie bedzie mi sie przycinać (jednak na mojej grafie nieraz sie tnie)
damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa tam raczej wybiorę Pesa ponieważ:
- bardziej czuć przestrzeń boiska niż w fifie
- atmosfera LM, Pes ma tą atmosfere czego brakuje w karierze Fifie (no chyba ze wyjdzie jakiś patch który da te rozgrywki z tą otoczką do fify)
- bardziej ludzcy bramkarze ( w fifie 12 bramkarze stali na lini nie wychodząć prawie cieżko ich było lobować czy kiwać, w Pesie natomiast jest z tym ok co sprawia ze bramki można zdobywac na różne sposoby)
- Fifa pewnie bedzie mi sie przycinać (jednak na mojej grafie nieraz sie tnie)
--- Koniec cytatu ---
Pes ma ładniejsza grafike i animacje i zayebiscie plynnie chodzi, z kolei fifa ma gorsza grafe a wieksze wymagania LOL! :)
jakby w pesie poprawili wyrzucanie piłki przez bramkarza ręką i ogolne szybsze wstawanie, reagowanie jego to byłoby super.
Tak naprawde osobiscie nie mam do czego przyczepic sie wiecej (procz tego powyzszego).
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPes ma ładniejsza grafike i animacje i zayebiscie plynnie chodzi, z kolei fifa ma gorsza grafe a wieksze wymagania LOL! :)
jakby w pesie poprawili wyrzucanie piłki przez bramkarza ręką i ogolne szybsze wstawanie, reagowanie jego to byłoby super.
Tak naprawde osobiscie nie mam do czego przyczepic sie wiecej (procz tego powyzszego).
--- Koniec cytatu ---
Wiecej z tego silnika nie wycisna,jest poprawa,sa manualne podania!,trzeba czekac na next geny ;)
Ukassiu:
Powiem wprost, przestaniecie? Miejcie choć trochę wyrozumiałości, i przynajmniej w święto nie każcie skakać z wątku do wątku i usuwać spam i kłótnie PES vs Fifa.
damianq87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiecej z tego silnika nie wycisna,jest poprawa,sa manualne podania!,trzeba czekac na next geny ;)
--- Koniec cytatu ---
co nie zmienia faktu, że mój post który cytujesz jest prawdą:)
Nawigacja
[#] Następna strona