Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
Bartek10:
Nic nowego nie pokazali
pawlodar_10:
Ukassiu, bez przesady, dyskusja byla prowadzona w dosc spokojnej atmosferze, nie byl to spam.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem wprost, przestaniecie? Miejcie choć trochę wyrozumiałości, i przynajmniej w święto nie każcie skakać z wątku do wątku i usuwać spam i kłótnie PES vs Fifa.
--- Koniec cytatu ---
nie dziw sie ze sa porownania tak samo jak Messiego z Ronaldo Ci ktorzy sa normalni staraja sie wskazac minusy i ich ale na spokojnie a wlasnie dzieci czy szaleni mnisi/fanboye wywoluja takie niepotrzebne klotnie
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUkassiu, bez przesady, dyskusja byla prowadzona w dosc spokojnej atmosferze, nie byl to spam.
--- Koniec cytatu ---
Tu chodzi o ciągłe dyskusje PES s Fifa, które propagują głównie gracze Fify, to nie jest forum o Fifie. Można krytykować PESa, jeśli ma sie taka opinie, po to jest forum. Można nawet jakieś aspekty porównać z konkurencją ale jeśli ktoś chce powychwalać Fife i nic więcej to nie tutaj. Niestety są takie osoby, jak pewnie zauważyłeś, które wchodzą tu tylko, właśnie po to. Zresztą, część z nich to twórcy różnych for, o prześmiesznych nazwach, które niby miały byc dla pesleague.pl konkurencją(tylko nie wiem w czym?) więc dlaczego tu wracacie? Nie wyszło wam?.;P Nie przejmujcie sie, nie wy pierwsi i nie ostatni..;)
IDareKI:
Mi zawsze grało się lepiej w PESa. Nie wiem o co te wszystkie bulwersy - przecież nie jest źle. Dla mnie otoczka FIFY jest zbyt ciężka do przetrawienia, gra od EA rządzi i dzieli na konsolach, ale na PC pomijając brak licencji FIFA już czuje oddech PESa na karku. Według mnie to właśnie w wytworze EA piłka ślizga się po murawie, plus te idiotyczne wejścia prosto w piłkę co równa się odbiorowi - o dziwo gracz który był przy piłce nawet nie traci impetu. Więc panowie nie narzekajcie tak bardzo na skośnookich, bo w grach sportowych nigdy nie było wielkich rewolucji. Poza tym z czasem wyjdzie masa nowych edytorów etc. Ja wolę zainwestować w PESa i poczekać chwilę na usprawnienia, nawet od graczy, niż kupić FIFĘ i męczyć się przez całą otoczkę.
Nawigacja
[#] Następna strona