Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
Artur 7:
ten stream to leci jeszcze na zywo bo widze tych samych typow co wczoraj
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiadome było, ze nie bedzie wielkiej rewolucji, która będzie w PES 2014, ale pare rzeczy, moim zdaniem kluczowych poprawiono, nie ma takiej róznicy grając Ronaldo itp.(nie są botami nie do przejścia.;P), poprawa bramkarzy, poprawa strzałów, gra w obronie, nie jest tak łatwo puścić prostopadłą piłke jak w PES 2012.
--- Koniec cytatu ---
no tak troche mnie ponislo :P tak mam nieraz ze sie wkrw jak chu j na to co oni daja co roku swoim wiernym gracza ktorzy kochaja ta gierke i slepo czekaja na czasy ISSa, PESa 3, 5 czy 6
longfly:
a ten steam to bardzo fajny pomysl popatrzec troche na gre innych widac ze l2 bardzo sie przydaje czasem:)
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEosz kurde no widze ze trafilem na normalnego wez mi zwyczajnie nie odpisuj bo to co wyzej napisales ma sie nijak do pesa. A to skad mam pesa gdy nie mam orginala to moja wylaczna sprawa tak samo jak prywatne zycie. Ty kompletnie nic o tym nie wiesz wiec nie sil sie na dziecinne madrosci lepiej
--- Koniec cytatu ---
Z torrentow,warezow hehe;p,spoko wiekszosc ludzi tak testuje gry,przed kupnem fulla ,wiec sie nim nie przejmuj,zreszta chlopak Ciebie zle zrozumial ;D
damianq87:
Artur przestan sie tak bulwersowac:)
Ludzie pograjcie w fife i pesa, potem nawet obejrzyjcie sobie filmiki na YT i golym okiem widac, ze pes ma lepsza, bardziej realistyczna rozgrywke od fify, aczkolwiek zadna z tych gier nigdy ale to nigdy nie odzwierciedli 100% symulacji gry w piłkę nożną.
WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArtur przestan sie tak bulwersowac:)
Ludzie pograjcie w fife i pesa, potem nawet obejrzyjcie sobie filmiki na YT i golym okiem widac, ze pes ma lepsza, bardziej realistyczna rozgrywke od fify, aczkolwiek zadna z tych gier nigdy ale to nigdy nie odzwierciedli 100% symulacji gry w piłkę nożną.
--- Koniec cytatu ---
warto dodać że nigdy nie będzie :D
Nawigacja
[#] Następna strona